Να ολοκληρωθεί επιτέλους ο κόμβος Πυργετού

Επαφές Θ. Ολύμπιου στο Υπουργείο Μεταφορών *Καλύτερη σήμανση στο παράπλευρο δίκτυο για τα παράλια

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2022 16:10

Επίσκεψη και συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος της Αγιάς, Θάνος Ολύμπιος, στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε συνάντηση - συζήτηση με τον κ. Διομήδη Νταούλα, διευθυντή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τέθηκε το θέμα της ολοκλήρωσης του κόμβου Πυργετού, καθώς κατατέθηκαν τα πραγματικά γεγονότα από την πλευρά του δημοτικού σύμβουλου για τον αποκλεισμό μιας ολόκληρης περιοχής, όπου συμπεριλαμβάνει το παραλιακό μέτωπο των δύο Δήμων Τεμπών και Αγιάς.

Η μη ολοκλήρωση του κόμβου αποτελεί τροχοπέδη ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, ενώ επιβαρύνει την καθημερινότητα των πολιτών και των επαγγελματιών. Στη συνέχεια ο κ. Ολύμπιος επισκέφθηκε τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γεράρδη Μαρία, ζήτησε να εισηγηθεί την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του κόμβου Πυργετού, στην πολιτική ηγεσία, καλώντας ταυτόχρονα όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες να αντικρίσουν την πραγματικότητα και να μην προβάλλουν διοικητικά προσκόμματα. Συζητήθηκε ακόμη η βελτίωση της σήμανσης στο παράπλευρο δίκτυο, καθώς και στη νέα Εθνική οδό για τις εξόδους προς τα παράλια του Δήμου Τεμπών, αλλά και προς Στόμιο - Ομόλιο - Καρίτσα - Κόκκινο Νερό - Βελίκα - Αγιόκαμπο.
Επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Αγιάς ζήτησε την αναβάθμιση των ιντερνετικών διαδρομών, ώστε να γίνεται καθοδήγηση, μέσω της παράπλευρης οδού, της εξόδου προς τα παράλια και όχι μέσω Ευαγγελισμού και επιστροφή προς τα βόρεια. Θ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ
Σε δηλώσεις του ο κ. Ολύμπιος αναφέρει: «Αποτελεί πραγματικότητα ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών έδειξε κατανόηση στα συγκεκριμένα προβλήματα που έθεσα και ενδιαφέρον για την εξέλιξή τους. Σε κάθε περίπτωση, ως δημοτικός σύμβουλος, κάνω έκκληση στον πρώτο και δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, τους βουλευτές όλων των κόμματων του νομού, τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα μια ευρεία σύσκεψη για να συντονιστούμε στο αίτημα ολοκλήρωσης του κόμβου Πυργετού προς την Κυβέρνηση.
Όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους, διότι από τα βόρεια δεν υπάρχει η επιθυμητή έξοδος προς το παραλιακό μέτωπο των 50 χιλιόμετρων του νομού Λάρισας, που βρίσκεται εντός των ορίων των Δήμων Τεμπών και Αγιάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass