Ενημερώθηκαν για τους ελέγχους

* ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2024 15:20

Για θέματα λειτουργίας και ελέγχων ενημερώθηκαν οι καταστηματάρχες που διατηρούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Δήμο Τεμπών, στη διάρκεια ημερίδας που διοργανώθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Καραναστάση σε συνεργασία με το Α.Τ. Τεμπών στον χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών.

Ομιλητές ήταν οι προϊστάμενοι του γραφείου αδειοδοτήσεων κ. Σπύρος Μπετχαβές, και της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνος Τσεργάς, η υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας κα Μαρία Σαρμαντά και ο Διοικητής του Α.Τ. Τεμπών κ. Πρόδρομος Χαρισμανίδης, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις γνωστοποιήσεις άδειας λειτουργίας καταστήματος και χρήσης μουσικής, καθώς και για τις βεβαιώσεις επέκτασης χρονικού ορίου χρήσης μουσικής και τις άδειες από τον Δήμο για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην πληροφόρηση των καταστηματαρχών σχετικά με τους ελέγχους που πραγματοποιούνται και τις υποχρεώσεις τους και τη διαχείρισή τους. Μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους καταστηματάρχες και την επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κα Μαρία Κωστή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass