ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ:

Λίγοι και με μάσκες στον Ορθρο

Γκουντάρας: Να σταθούμε αλληλέγγυοι σ’ όσους έχουν ανάγκη

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2022 21:20

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Παρουσία λίγου κόσμου, με διπλές ή ενισχυμένες μάσκες στα πρόσωπα και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και η δοξολογία για το νέο έτος υπό τη σκιά και τον φόβο της μεγάλης και ταχύτατης εξάπλωσης της νέας μετάλλαξης «Omicron» του κορονοϊού που ζει η πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες.


Τις ευχές του για το 2022 έδωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας προτρέποντας τους δημότες κι αυτήν τη χρόνια να σταθούν αλληλέγγυοι προς τους συνανθρώπους εκείνους που έχουν ανάγκη, εξέφρασε την ευχή γρήγορα να έρθει η ώρα που η πανδημία θα αποτελεί παρελθόν και κάλεσε όλους τους κατοίκους της περιοχής να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, ώστε κι αυτό το νέο κύμα μολύνσεων που σαρώνει τη χώρα να αντιμετωπιστεί με τις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.  Ο αρχιερατικός επίτροπος της Περιφέρειας Αγιάς, πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Μακρής, ανέγνωσε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, έδωσε τις προσωπικές του πατρικές ευχές για τη χρονιά που ανέτειλε, ενώ κι αυτός δεν παρέλειψε να παροτρύνει τον κόσμο να δέχεται και να τηρεί τις οδηγίες των επιστημόνων, και μόνο αυτών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Στη δοξολογία παρέστησαν, επίσης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας μεταξύ των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιωάννης Αγγελάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζάχος Μπατζιόλας, Ιωάννης Αναστασίου, Απόστολος Καφετσιούλης, Δημήτρης Κορδίλας και Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Γεώργιος Κούκας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Μιχάλης Κουπατσιάρας κι ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς Χρήστος Καρνάβας.

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass