Ανατροπή για παύση λειτουργίας τριών παιδικών σταθμών

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο 5ος, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ 3ου

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2024 15:40

Συνάντηση είχε χθες το πρωί ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ηρακλής Γερογιώκας όπως και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, με αντιπροσωπεία γονέων που τα παιδιά τους φοιτούν στον 3ο Παιδικό Σταθμό Λάρισας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ξαφνικό κλείσιμο των παιδικών σταθμών που ανατρέπει τον οικογενειακό προγραμματισμό τους, ενώ ζήτησαν και δεσμεύσεις για την ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να μην αντιμετωπίσουν τέτοια ζητήματα και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο.

Ο αντιδήμαρχος εξήγησε στους γονείς τους λόγους που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση και άμεσα επικοινώνησε με τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις εργασίες διαμόρφωσης στα συγκεκριμένα κτίρια που πρόκειται να κλείσουν προκειμένου να έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών. Κατόπιν τούτου, χθες το απόγευμα ο Δήμος Λαρισαίων εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταθέτει το κλείσιμο του 3ου Παιδικού Σταθμού στις 17 Ιουλίου και όχι από 1η όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, ο 24ος της Γιάννουλης θα παραμείνει ανοιχτός καθόλη τη διάρκεια του Ιουλίου, αλλά από Δευτέρα κλείνει ο 5ος Παιδικός Σταθμός μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής «Η παύση λειτουργίας του 3ου Παιδικού Σταθμού ορίζεται από τις 17 Ιουλίου ως τις 31 Ιουλίου. Η παύση λειτουργίας του 5ου Παιδικού Σταθμού ορίζεται από την 1η Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου 2024 προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες στις εν λόγω σχολικές μονάδες. Για την εξυπηρέτηση των παιδιών του 5ου Παιδικού Σταθμού, για το διάστημα του Αυγούστου, θα λειτουργήσει ο 6ος Παιδικός Σταθμός, ενώ αναλυτική σχετική ανακοίνωση θα βγει την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο 24ος Παιδικός Σταθμός στη Γιάννουλη θα παραμείνει ανοιχτός, με τη λειτουργία του ως έχει».
Γονείς επικοινώνησαν με την «Ε» μετά τη συνάντηση και τόνισαν ότι παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια θετική εξέλιξη στην υπόθεσή τους, ανησυχούν ότι ίσως οι εργασίες δεν ολοκληρωθούν καθώς ο Αύγουστος είναι δύσκολος μήνας και απευθύνουν έκκληση προς τη δημοτική αρχή και την αρμόδια Αντιδημαρχία να προγραμματίσουν έγκαιρα τι θα συμβεί στην περίπτωση που τα κτίρια δεν είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά.
Ν.ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass