Συνέχεια με Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

* ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΛ *ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2024 7:00

Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας εξετάστηκαν χθες στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι και υποψήφιες των ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ), στο μάθημα της Ανατομίας καλύφθηκε το εύρος της ύλης, δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες τις οποίες θα πρέπει να έχει κατανοήσει ένας μαθητής. Τα θέματα απευθύνονταν σε μαθητές και μαθήτριες που έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία και έχουν κατανοήσει σε βάθος την ύλη.
Στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας τα Α και Β ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια, το Γ σχετικό με τη φορολογία δεν παρουσίαζε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ το θέμα Δ απαιτούσε καλή γνώση των τύπων του Κεφαλαίου 7. Στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας τα θέματα Γ και Δ απευθύνονταν σε καλά προετοιμασμένους μαθητές και μαθήτριες.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ θα συνεχίσουν ξανά τις Πανελλαδικές την Τρίτη 11 Ιουνίου με το μάθημα της Υγιεινής.
ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛ
Σειρά παίρνουν σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων με τα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).
Μεθαύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Θα μεσολαβήσει ένα κενό εξετάσεων, λόγω της διεξαγωγής των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου, και έτσι οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass