ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ:

Το πρωτάθλημα για μας τελείωσε...

• Περίμενα μια πολύ καυτή έδρα

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2017 11:09

Τον χθεσινό αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΣ Γιάννινα παρακολούθησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χρισταβασίλης, παρέα με τον νομικό του σύμβουλο Γιώργο Βήττα.


Μετά το τέλος του αγώνα του ζητήσαμε την άποψή του για το παιχνίδι και μας είπε: «Το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο αλλά μετά τα αποτελέσματα κόντρα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ η χρονιά για μας τελείωσε. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς με τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις αλλά τελειώσαμε και νωρίς. Νομίζω ότι σήμερα ένας παίκτης ήταν εκπληκτικός, ο Πασχαλάκης, που αξίζει να κληθεί στην εθνική ομάδα.
Αυτό που σήμερα μου έκανε εντύπωση ήταν ότι σε ένα υπέροχο γήπεδο, που πραγματικά το θεωρώ το καλύτερο που υπάρχει στην περιφέρεια, περιμέναμε μια καυτή έδρα. Απεναντίας είδαμε ένα άδειο γήπεδο».
Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την απόδοση παικτών του ΠΑΣ Γιάννενα στον αγώνα Λεβαδειακού-Γιάννενα, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.
Τέλος, με δεδομένη τη δυναμική που έχεις ως επιχειρηματίας μάς είπε για την προοπτική της επιχειρηματικότητας στη χώρα… «αν δεν βοηθηθούν οι εξαγωγές και δεν δοθούν κίνητρα στις επιχειρήσεις δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας»
Στη φωτογραφία ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας(δεξιά) συνομιλεί με τον Γιώργο Χριστοβασίλη(στο μέσον) παρουσία του νομικού συμβούλου του ΠΑΣ Γιώργου Βήττα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass