ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Ντύθηκε στα... πράσινα ο Κόκκινος

* Στην ομάδα του Αμπελώνα και ο Μαυρίδης

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2017 12:00

Η αγάπη που έχει για τη στρογγυλή θεά δεν του επιτρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και είναι όπως το κρασί, που όσο παλιώνει τόσο και πιο γλυκόπιοτο γίνεται.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κόκκινο(γεννημένος στις 16/11/1984), ο οποίος συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα και από τη Φαλάνη μετακομίζει δίπλα στον Αμπελώνα, δηλαδή από τον Φαλανιακό πάει στον Αμπελωνιακό.

Ομάδα που έχει φορέσει τη φανέλα και στο παρελθόν, ενώ έχει μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα με ανόδους και πρωτιές ως σκόρερ, καθώς πάντα είναι ...ερωτευμένος με τα δίχτυα.

Ο Γιάννης Κόκκινος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Δήμητρα Γιάννουλης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας για πολλά χρόνια, στον Τύρναβο, στον Α.Σ.Πυργετού, στον Α.Ο.Τρικάλων και τον Α.Ο.Κασσιόπης.

Επίσης στον Σμόλικα, στον Κεραυνό Παραποτάμου, στον Κίσσαβο Συκουρίου και στον Φαλανιακό, που ήταν μέχρι τώρα.

Είναι δεδομένο πως με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά τον Αμπελωνιακό προκειμένου να έχει μια καλύτερη πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Μαζί με τον Κόκκινο, επέστρεψε στους «Πράσινους» και ο Γιάννης Μαυρίδης, αμυντικός ο οποίος ήταν στη Νεάπολη Λάρισας και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά από την πλευρά του, στο να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι.

Ο Μαυρίδης (γεννημένος στις 8/11/1995) έχει αγωνισθεί στον Ολυμπιακό και στη Νίκη Βόλου, στους Νέους του Ολυμπιακού Πειραιώς και στον Δωτιέα Αγιάς.

Πολλές λύσεις θα έχει πλέον στα χέρια του ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Βασίλης Γιοβανόπουλος και όπως φαίνεται τα καλύτερα έρχονται στο 2017, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχαν αποκτηθεί ο Πάρης Μπόντε, δεινός σκόρερ από τον Απόλλωνα Λάρισας και ο ικανότατος μεσοεπιθετικός Σπύρος Ιωαννίδης που αγωνιζόταν στον Πανναξιακό. Επίσης στην ομάδα του Αμπελώνα θα αγωνίζεται και ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Αστραπή Νέας Πολιτείας, Βαλατσός.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass