ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012

Απέκτησε τον Τσιάκο ο Αχιλλέας

* Τ. Παραφέστας: «Μας ενδιαφέρουν παιδιά που θέλουν να έρθουν στα Φάρσαλα»

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2017 11:15

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος απέκτησε τον 21χρονο επιθετικό Κωνσταντίνο Τσιάκο.

Οι «κιτρινόμαυροι» που είναι σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄τοπικής κατηγορίας και έχουν εννέα βαθμούς από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς, έχουν ένα αξιόλογο υλικό και με σοβαρότητα θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος να εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Για τη μεταγραφή του Τσιάκου, στην ανακοίνωση του Αχιλλέα, επισημαίνονται τα εξής: « Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει τη μεταγραφή του 21χρονου μεσοεπιθετικού Κωνσταντίνου Τσιάκου, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 της ΑΕΛ, στη Νίκη Βόλου, στη Λαμία και πρόσφατα στη Λάρισα 2012. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Ο Τσιάκος αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος στον 1ο γύρο με τη Λάρισα 2012 πέτυχε 7 γκολ, ενώ πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα από την Α1 στην Α' κατηγορία σημειώνοντας 19 τέρματα.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αχιλλέα, Τάκης Παραφέστας, ερωτηθείς αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές, τόνισε τα εξής: «Παιδιά όπως ο Τσιάκος μας ενδιαφέρει να έρθουν στα Φάρσαλα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια ομάδα που έχει παρόν, αλλά και μέλλον. Παίκτες σε αυτή την ηλικία λοιπόν που επιθυμούν να δουλέψουν σκληρά, να κάνουν θυσίες και να φορέσουν τη φανέλα του Αχιλλέα, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε ώστε με τους νυν ποδοσφαιριστές να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα ευχαριστιέται ο κόσμος. Στην παρούσα φάση, μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, θα το πάρουμε».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ

Παρά το χιόνι και την παγωνιά στα Φάρσαλα, η χθεσινή προπόνηση έγινε στον χώρο του στίβου στο στάδιο της πόλης καθώς φρόντισε να καθαρισθεί ο χώρος, ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον Αχιλλέα, ο Γιάννης Βασιλείου.

Οι παίκτες παράλληλα έκαναν και βάρη στο γυμναστήριο, ώστε να διατηρηθούν στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, καθώς λόγω της κακοκαιρίας δεν έγινε ο αγώνας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης το περασμένο Σάββατο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass