Oχι λόγια του αέρα… μόνο πράξεις

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2024 10:15

Από τον Γεώργιο Μπλιούμη, υποψήφιο ευρωβουλευτή, επίτιμο αρχηγό ΓΕΑ – πτέραρχο Ε.Α.

Σε έναν κόσμο που έχει γίνει σύνθετος, επικίνδυνος, σκοτεινός, οι κρίσεις και τα προβλήματα που καλείται η χώρα να αντιμετωπίσει είναι παράλληλα και σύνθετα. Η ανθεκτικότητα που πρέπει να αναπτύξουμε επιβάλλει να κινηθούμε κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες άμεσα και αποτελεσματικά.

Αποφασισμένος χωρίς μεγάλα λόγια… λόγια του αέρα, δηλώνω παρών στον αγώνα προς την Ευρωβουλή, με μοναδικό σκοπό το καλύτερο για τους συμπολίτες μου και τη χώρα μου, που αγαπώ και που υπηρέτησα για ολόκληρες δεκαετίες φτάνοντας στην υψηλότερη θέση στην ιεραρχία της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τη στιγμή που μου ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η δύσκολη αποστολή του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αισθάνθηκα σαν με χτυπούν… πολλά G. Άλλη μια μάχιμη πτήση θα ξεκινούσε, που θα πρέπει να εκτελεστεί 100%. Και θα εκτελεστεί.
Χωρίς περιστροφές έχω σκοπό να αναχαιτίσω όλες τις κακόβουλες προκλήσεις, να προστατέψω τα δίκαια και θα διαπραγματευτώ χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για ό,τι είναι το καλύτερο.
Η ΝΔ εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων με πολλές αρνητικές προεκτάσεις έχει ενισχύσει την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας υπογράφοντας αμυντικές συμφωνίες και με την αναβάθμιση μέσων και την προμήθεια νέων σύγχρονων εξοπλισμών. Κατέστησε τις Ένοπλες Δυνάμεις συστατικό στοιχείο της διαχείρισης κρίσεων και καταστροφών. Από τον Έβρο μέχρι τις δασικές πυρκαγιές και φυσικά, αναβάθμισε την εκπαίδευση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Με το σχέδιό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις Ένοπλες Δυνάμεις έχει καταφέρει η Ελλάδα να αποκτήσει 24 αεροσκάφη τύπου Rafale, 3 (+1) φρεγάτες Belharra, να αναβαθμίζει 83 αεροσκάφη F-16 στην κορυφαία έκδοση Viper.
Ενώ θα θυμίσω ότι βρίσκονται σε εξέλιξη 19 προγράμματα, ύψους 11,5 δισ. ευρώ, για την προμήθεια αεροσκαφών F-35, την αναβάθμιση μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 50 και την απόκτηση 3 νέων κορβετών του Πολεμικού Ναυτικού.
Η Ελλάδα πλέον είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της Ευρώπης και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, γι’ αυτό η εντατικοποίηση της προσπάθειας δεν τελείωσε, θα πρέπει να συνεχιστεί η πορεία μας, ωστόσο καταγράφουμε μικρές και μεγάλες νίκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass