ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ 5η ΥΠΕ

«Αίσχος και ντροπή για την αντιμετώπιση των συνταξιούχων»

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2017 16:42

Επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας απέστειλαν οι διοικήσεις των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Θεσσαλίας καθώς όπως υποστηρίζουν μετά και τη συνάντηση που είχαν στις αρχές Δεκεμβρίου με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ μέχρι και σήμερα δεν έλαβαν καμιά απάντηση στα αιτήματά τους.

«Μέχρι σήμερα δεν είδαμε καμία απάντηση και δεν επικοινώνησε μαζί μας κανένας αρμόδιος φορέας, παρόλο που έχουν κατατεθεί σε όλους τους νομούς αντίστοιχα υπομνήματα από συνταξιουχικές οργανώσεις της Θεσσαλίας», αναφέρουν.

Στην επιστολή τους οι συνταξιούχοι υποστηρίζουν ότι οι εκπρόσωποι της 5ης ΥΠΕ επιχείρησαν να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα υποστηρίζοντας ότι «πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη είναι σε καλό επίπεδο. Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που ζούμε στη Θεσσαλία και όχι στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, εκεί που υποδομές της υγείας λίγο πολύ είναι τραγικές. Με λίγα λόγια να τους πούμε και ευχαριστώ, που έχουμε ιατροφαρμακευτικό “παράδεισο” σε αντιστοιχία με την “κόλαση” των συναδέλφων μας από τη Στερεά Ελλάδα.

Αίσχος και ντροπή να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο στους απόμαχους της εργασίας, που για όλο το εργάσιμο βίο πλήρωσαν τα ασφαλιστικά τους ταμεία».

Οι διοικήσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Θεσσαλίας, με αυτήν την ανοιχτή επιστολή, εκφράζουν «την οργή και την αγανάκτηση για τις καθημερινές ταλαιπωρίες των ασθενών και για τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, σε τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και σε αναλώσιμα υλικά και φάρμακα, που υπάρχουν στα νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας και στα ΠΕΔΥ της Θεσσαλίας».

Οι συνταξιούχοι παραθέτουν στην επιστολή και το διεκδικητικό τους πλαίσιο υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, τα πληρώσαμε, τα δικαιούμαστε, τα απαιτούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass