Σχολείο Υποδοχής το Μουσικό Σχολείο Λάρισας

* Για εκπαιδευτικούς από τη Μούρθια της Ισπανίας στο πλαίσιο Ευρωπαϊκής Συνεργασίας

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2024 12:31

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής διασύνδεσης του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, το σχολείο αποτέλεσε σχολείο υποδοχής για δύο Ισπανίδες εκπαιδευτικούς, την Ana Rocio Lucas και την Teresa Moreno, οι οποίες υλοποιούν ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus KA131 (Job Shadowing).

Η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Λάρισας κ. Αθηνά Μήλιου καλωσόρισε τις εκπαιδευτικούς, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του σχολείου, να παρακολουθήσουν μαθήματα γενικής και μουσικής παιδείας, αλλά και τη διαδικασία των εξετάσεων μουσικών μαθημάτων. Επίσης, ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας και για τη λειτουργία των μουσικών σχολείων, αντάλλαξαν απόψεις με εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και συμφώνησαν για συνέχεια της συνεργασίας στο μέλλον.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ενώ παρακολούθησαν θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Την επικοινωνία και τον συντονισμό της επίσκεψης ανέλαβαν τα μέλη των παιδαγωγικών ομάδων eTwinning και Erasmus KA122SCH του σχολείου: Γατσιού Έλενα, Κακαγιάννη Βίκυ, Κοσμάνου Βασιλική, Κουτσιούλης Νίκος, Μαλάκος Σταμάτης, Ρήτου Κασσιανή, Τόλιου Ζωή, Τσιούκα Εύη και Τσοτσάνη Έφη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass