Ο Χαρ. Παπαδόπουλος εκ νέου πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2024 11:50

Συγκροτήθηκε σε σώμα το  νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 3ης και 4ης Ιουλίου 2024.

Από την αρχή της διαδικασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο στο οποίο για τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου δεν τέθηκε καμία υποψηφιότητα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οπότε και παραμένει κενή.
Έτσι η κατανομή των αξιωμάτων έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Εμπόριο – Ανάπτυξη)
Α’ Αντιπρόεδρος: –
Β’ Αντιπρόεδρος: Αγησίλαος Τριγάζης (Αγωνιστική Συνεργασία)
Γενικός Γραμματέας: Περικλής Καζαντζίδης (Αγωνιστική Συνεργασία)
Οικονομικός Επόπτης: Κωνσταντίνος Ευσταθίου (Εμπόριο – Ανάπτυξη)
Σύμβουλοι: Κωνσταντίνος Γκουντέλος (Εμπόριο Ανάπτυξη), Βασίλειος Γαβρογιάννης (Εμπόριο Ανάπτυξη) , Δημήτριος Καρατέγος (Αγωνιστική Συνεργασία) Ελευθέριος Δημοβέλης, και Αθανάσιος Γιαννακόπουλος (Εμπορική Συμμαχία)
Ας σημειωθεί πως στις πρόσφατες εκλογές πρώτη δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Εμπόριο - Ανάπτυξη» του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, ο οποίος κέρδισε με πάνω από 43,60% της εκλογικής δύναμης. Δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε η «Αγωνιστική Συνεργασία», με επικεφαλής τον Περικλή Καζαντζίδη, με ποσοστό 32,30% και τρίτη δύναμη η «Εμπορική Συμμαχία», με επικεφαλής τον Λευτέρη Δημοβέλη, με ποσοστό 24%.
Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός «Εμπόριο - Ανάπτυξη» έλαβε 580 ψήφους, η «Αγωνιστική Συνεργασία» 425 ψήφους και η Εμπορική Συμμαχία 323 ψήφους.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Ο εκ νέου πρόεδρος, για συνεχόμενη τρίτη τριετή θητεία, του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε:
«Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους συναδέλφους εμπόρους και επιχειρηματίες της Λάρισας που με τίμησαν για τρίτη συνεχόμενη φορά με την ψήφο τους, εκλέγοντάς με και πάλι Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον και την αθρόα προσέλευση που άγγιξε πανελλαδικό ρεκόρ συμμετοχής φτάνοντας τους 1338 ψηφίσαντες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο δεδομένο και υποδεικνύοντας έτσι τη δυναμική του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας στην τοπική κοινωνία.
Είμαι υπερήφανος που θα συμπορευτούμε και τα επόμενα τρία χρόνια σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή που διανύουμε. Η δική σας εμπιστοσύνη θα είναι για μένα η μοναδική πηγή δύναμης για την επερχόμενη δύσκολη συνέχεια και η εντολή σας υποχρέωση και καθήκον.
Τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας να λύσουμε είναι πολλά και δύσκολα αλλά θα είμαστε εδώ για άλλη μία φορά για να τα αντιμετωπίσουμε μαζί και με όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, να τα αναδείξουμε και να βρούμε λύσεις.
Συνεχίζουμε λοιπόν το έργο που είχαμε ξεκινήσει, κρατάμε τον Σύλλογο δυνατό και ζωντανό περισσότερο από ποτέ και προχωράμε μπροστά ενωμένοι για το καλό και το συμφέρον όλων μας.
Γ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass