«Σπιλώνουν τον αγώνα μας»

* ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ * ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΦΥΤΕΙΑ ΧΑΣΙΣ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2024 14:10

Διευκρινιστική ανακοίνωση για το θέμα του αγρότη από τον Αλμυρό, που συνελήφθη με καλλιέργεια χασίς, εξέδωσε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον ίδιο.

Παράλληλα, καταγγέλλουν και τις όποιες προσπάθειες γίνονται να τον συνδέσουν με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα.
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Γραμματεία της ΠΕΜ δηλώνει ότι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα παλεύει με δίκαια αιτήματα επιβίωσης απέναντι στην πολιτική της Κυβέρνησης και την ΚΑΠ της Ε.Ε. μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες.
Καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από ΜΜΕ και άλλους κύκλους να συνδεθεί με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και την ΠΕΜ η πρόσφατη σύλληψη (ως χασισοκαλλιεργητή) αγρότη από τον Αλμυρό που συμμετείχε στην περυσινή αγροτική κινητοποίηση στο Σύνταγμα.
Δηλώνουμε ότι ο συγκεκριμένος αγρότης συμμετείχε στη διαδήλωση στο Σύνταγμα με ομάδα αγροτών που ήταν εχθρική προς την ΠΕΜ και το οργανωμένο σε αγροτικούς συλλόγους και ομοσπονδίες αγροτικό κίνημα. Όχι μόνο δεν είχε ηγετικό ρόλο στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, όπως παρουσιάζεται προκειμένου να σπιλωθεί η αγροτική κινητοποίηση, αλλά ήταν από αυτούς που μιλούσαν για συλλαλητήριο - «βόλτα και σουλάτσο» στην Αθήνα. Έχουμε, βέβαια, εμπειρία από τέτοιους που κάθε φορά με τον μανδύα του «αγωνιστή» και του «ανεξάρτητου» προσπαθούν να προβοκάρουν, να διασπούν τον αγώνα και να βοηθούν τις κυβερνήσεις. Αυτές οι προσπάθειες σπίλωσης του αγώνα μας κάθε φορά πέφτουν στο κενό, γιατί οι αγρότες ούτε πίνουμε χόρτο ούτε τρώμε κουτόχορτο...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass