Επιτροπή εποπτείας του παζαριού Λάρισας

*ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2024 13:20

Η σύσταση επιτροπής εποπτείας, διοργάνωσης και λειτουργίας της εμποροπανήγυρης της Λάρισας, από δημοτικούς συμβούλους, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μ.μ.

Επίσης, μεταξύ των θεμάτων που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, είναι και τα εξής: Πρόταση ονοματοδοσίας οδού σε Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου. Λήψη Κανονιστικής Απόφασης που αφορά στη Βελτίωση της οδικής ασφάλειας γύρω από τα Σχολικά Συγκροτήματα στην πόλη της Λάρισας – Τροποποίηση της υπ’ αρ. 56/2024 Α.Δ.Σ., ως προς το σκέλος της οδού Ανθίμου Γαζή (Αθανασίου Διάκου – Κουμουνδούρου). Εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερών και στην 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας.
Εκμίσθωση του αναψυκτηρίου που βρίσκεται στην πλατεία Σουφλαρίων (Α.Τ.Α.). Έγκριση σύναψης νέας Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και του ΣΣΕΔ «Ανακύκλωση Συσκευών Μονοπρόσωπη Α.Ε.». Αίτημα κοπής δύο (2) δέντρων επί των οδών 28ης Οκτωβρίου 9 και Χρυσοστόμου Σμύρνης 5. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας λόγω κακοκαιρίας DANIEL». Έγκριση παράτασης περάτωσης της «Μελέτης συντήρησης, αποκατάστασης και ανακατασκευής, για επαναχρήση τεσσάρων παλαιών αποθηκών του ΕΘΙΑΓΕ και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου στο Ο.Τ. Γ.1792» κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass