Εφυγαν για τα τελευταία μπάνια

*Υποτονική η κίνηση στο κέντρο της Λάρισας *Λίγα τα ανοιχτά καταστήματα

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2024 13:31

Για τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού φαίνεται πως έφυγαν πολλοί Λαρισαίοι από την πόλη έχοντας ως προορισμό τα παράλια του νομού αλλά και της γειτονικής Κατερίνης. Το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ήταν μια καλή ευκαιρία για μια εξόρμηση σε κοντινές παραλίες καθώς σύμμαχος ήταν ο καλός καιρός με τη θερμοκρασία να είναι κατάλληλη για μια ακόμα δροσερή βουτιά. Η κίνηση στο κέντρο της πόλης χθες, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, ήταν υποτονική, ενώ τα περισσότερα καταστήματα επέλεξαν να είναι κλειστά.

Αρκετοί βέβαια επαγγελματίες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως λείπει ο κόσμος για να κάνουν εργασίες προετοιμασίας ενόψει της επιστροφής των Λαρισαίων.
Από αύριο Δευτέρα αναμένεται να έχει μεγάλη κίνηση το κέντρο της πόλης καθώς επιστρέφει ο μεγαλύτερος όγκος των αδειούχων του καλοκαιριού.
Όσον αφορά την πρόβλεψη του καιρού για σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας, θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά, δυτικά και νότια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 και στο Αιγαίο 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς, στο Ιόνιο τους 33 με 34, στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 32 και τοπικά στη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 33 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία στη Λάρισα θα κυμανθεί σήμερα Κυριακή σύμφωνα με το meteo.gr από 23 ως 36 βαθμούς Κελσίου. Αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη επίσης από 23-36 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Τετάρτη από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass