Χρονίζουν τα προβλήματα στο Καστρί

*Συνάντηση Κων. Τζανακούλη με το νέο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2024 14:31

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό συναντήθηκε ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος Κων. Τζανακούλης.
Στο πλαίσιο των προσπαθειών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του οικισμού και την ανάδειξη της περιοχής συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν αναλυτικά θέματα - προβλήματα που απασχολούν τον οικισμό και γενικότερα την περιοχή. Ο κ.Τζανακούλης έδειξε ενήμερος για αρκετά, δηλώνοντας ότι κατανοεί την αγωνία και την ανησυχία των κατοίκων για χρονίζοντα θέματα.

Για τη σύνδεση με τους Νέους Πόρους και τη δημιουργία γέφυρας αποφασίστηκε να επιδιωχθούν συναντήσεις και επαφές με την περιφέρεια Μακεδονίας και τον νέο περιφερειάρχη που θα οριστεί.
Αναφορικά με τη μυδοκαλλιέργεια και τους κινδύνους που θα προκύψουν στο περιβάλλον ο κ. Τζανακούλης σημείωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες και υπάρχουν ορισμένες εξελίξεις αλλά έχουμε δρόμο και αγώνα μπροστά μας και χρειάζεται η συνδρομή όλων των φορέων. Για τη σύνδεση με την ΠΑΘΕ και ειδικά για σημείο εισόδου από βορρά στα παράλια επαναλήφθηκε ότι η ενδεδειγμένη λύση είναι η έξοδος (ολοκλήρωση κόμβου Πυργετού ) ώστε να μη χρησιμοποιείται η είσοδος του Πλαταμώνα, δημιουργώντας τεράστια σύγχυση στους διερχόμενους.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Νάτσιος, ο αντιπρόεδρος Κοσμάς Γιαννακόπουλος, ο ταμίας Χρήστος Γκουρομπίνος, ο έφορος δημοσίων σχέσεων Ιωάννης Καρυπίδης και ο ειδικός σύμβουλος του Δ.Σ. Βασίλειος Μπάκαβος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass