Δοκιμάστηκαν στο σημάδι

* ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ * ΣΕ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2024 15:45

Σκοπευτικό σεμινάριο διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου, υπό την αιγίδα της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, στο σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου.

Το σκοπευτικό σεμινάριο είχε μεγάλη απήχηση στους κυνηγούς, καθώς παρευρέθηκαν τόσο εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, αλλά και άλλοι δεκάδες κυνηγοί. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο διεξήχθη από διακεκριμένους σκοπευτές, που ενημέρωσαν τους κυνηγούς για την ορθή και ασφαλή χρήση του κυνηγετικού όπλου.
Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν διακεκριμένοι σκοπευτές, χαρίζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.
Μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών η Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας παρέθεσε γεύμα και έγιναν βραβεύσεις των εφήβων σκοπευτών που διακρίθηκαν στους πρόσφατους πανελλήνιους σκοπευτικούς αγώνες και πιο συγκεκριμένα στους Μπαξεβανάκη Φώτη, Ακριβούση Γιώργο και Σαρμάνη Δέσποινα, καθώς και των διεθνών κριτών Μάστορα Κώστα και Σαρμάνη Δέσποινα.
Στο γεύμα παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτρης και η αντιδήμαρχος Παιδείας και Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου κ. Μποντού - Τοκαλή Γεωργία. Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την κυνηγετική οικογένεια, ενώ ο πρόεδρος της Ζ’ Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσός Ευάγγελος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις τρέχουσες εξελίξεις.
Τέλος, ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου κ. Μόσδρομος Ιωάννης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της Ζ’ ΚΟΘ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, για τη στήριξη που τους προσφέρει διαχρονικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass