Αποκατάσταση δρόμων σε Φαλάνη και Γιάννουλη

* ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΛ * ΕΝΤΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2024 13:15

Στην ολική αποκατάσταση οδών, από τις ζημιές (καθίζηση) που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Daniel» στο οδόστρωμα στις κοινότητες της Φαλάνης και της Γιάννουλης προχωρά η ΔΕΥΑΛ.

Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού ύψους 910.000 ευρώ, που υλοποιούνται με ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λάρισας.
Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες, το πρωί, από τις οδούς στη Φαλάνη, ενώ θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εργασίες και στη Γιάννουλη, το αμέσως επόμενο διάστημα. Συνολικά, αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως ασφαλτικό οδόστρωμα συνολικής επιφάνειας 55.000 τ.μ., ενώ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός του φθινοπώρου 2024.
«Με σχέδιο και συνετό προγραμματισμό προχωράμε στην αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας «Daniel», δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις περιοχές του Δήμου, που υπέστησαν και τα μεγαλύτερα πλήγματα. Ήδη έχουν προχωρήσει εργασίες στον κεντρικό δρόμο της Γιάννουλης, καθώς και στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών. Σήμερα (χθες) ξεκίνησαν οι εργασίες στη Φαλάνη, με πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος, ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες εργασίες και στη Γιάννουλη. Με σταθερά, προσεκτικά βήματα κλείνουμε, μία-μία, τις πληγές του «Daniel». Θα συνεχίσουμε με την ίδια επιμέλεια και προσοχή, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας», σημειώνει ο δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λάρισας, κ. Θανάσης Μαμάκος.
Ο κ. Μαμάκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοτάξιο στη Φαλάνη, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνο Βλαχούλη, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, κ. Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο και υπηρεσιακά στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Στο μεταξύ, ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς στην περιοχή της συνοικίας του Αγίου Αθανασίου, όπου το προηγούμενο διάστημα ήταν σε εξέλιξη εργασίες αντικατάστασης του δικτύου της ΔΕΥΑΛ. Πρόκειται για το πλέγμα των οδών Τζαβέλλα-Ταγμ.Βελησσαρίου-Φαρμακίδου-Παλαιστίνης, καθώς και Λογιωτάτου-Αξενίδου-Λεωνίδου-Νικοδήμου-Τζάρτζανου, στις οποίες έγινε πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος με ασφαλτόστρωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass