Βοήθεια στην Υπέρεια Φαρσάλων

* ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2024 15:50

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Λάρισας επισκέφτηκε την Υπέρεια του Δήμου Φαρσάλων Λάρισας και σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή Φαρσάλων και τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες προσέφερε το ποσό των 4.400 ευρώ που διέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ) καθώς και αρκετοί σύλλογοι για ενίσχυση των πληγέντων από την πλημμύρα στη Θεσσαλία συμπολιτών μας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «οι τοπικοί φορείς επέλεξαν να δοθούν 22 ισόποσες δόσεις των 200 ευρώ σε ισάριθμους κατοίκους. Μας υποδέχθηκαν όλοι οι δικαιούχοι με καρτερικότητα. Μας υποδέχθηκε και μας καλωσόρισε με ζέση και εγκαρδιότητα η τοπική σύμβουλος της Υπέρειας Ευθυμιάδου Αγγελική.
Η τοπική σύμβουλος αλλά και οι κάτοικοι μας ενημέρωσαν αναλυτικά για την τραγική κατάσταση που συνεχίζουν να βιώνουν ακόμα και αυτοί που εγκατέλειψαν το χωριό, αλλά και όσοι τα σπίτια τους επλήγησαν λιγότερο. Όλοι με μια φωνή είπαν ότι ο Δήμος, η Περιφέρεια και κυρίως η Κυβέρνηση να σκύψει πάνω στα προβλήματα και να δώσει λύση χθες. Με γενναία οικονομική ενίσχυση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους ανακουφίσει για να επανέλθουν σταδιακά στην αρχική τους κανονικότητα. «Θέλουμε να μείνουμε στον τόπο μας, στο χωριό μας και να καλλιεργήσουμε και πάλι τη γη μας», είπαν.
Εμείς ως συνταξιούχοι του Δημοσίου δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, συμπόνιας και ανθρωπιάς στην πράξη. Γνωρίζοντας και εμείς και οι κάτοικοι ότι δεν μπορούσε να λύσουμε το πρόβλημα.
Φεύγοντας μας είπαν «να ξανάρθετε, μη μας ξεχάσετε». «Θα ρθούμε και πάλι σύντομα είπαμε και ευελπιστούμε μέχρι τότε να έχετε ορθοποδήσει οικονομικά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass