Ενωμένοι θα πάμε μπροστά την Αγιά!

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2023 9:01

“Με το χέρι στην καρδιά σας ευχαριστώ… Αυτή η συνάντησή μας απόψε είναι ευλογημένη, γιατί έχει ιερό σκοπό.

Τον αγιασμό του τόπου μας, των ανθρώπων μας, των παιδιών μας…”. Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης χαιρέτισε το πλήθος των ανθρώπων που έδωσε δυναμικό “παρών” στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του “Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον”.
“Στις δύσκολες μέρες που περάσαμε με την κακοκαιρία, δοκιμαστήκαμε σκληρά” τόνισε και συνέχισε λέγοντας “Μείναμε άγρυπνοι φρουροί στα σπίτια μας, στα χωράφια μας, στις περιουσίες μας. Αλλά δεν λυγίσαμε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί σε αυτή τη γη “οργώσαμε” ελπίδες , “καλλιεργήσαμε” όνειρα, μαζέψαμε “σοδειές” ανάπτυξης και δημιουργίας. ’Ετσι μας έμαθαν οι παππούδες μας, έτσι μας μεγάλωσαν οι γονείς μας. Να παλεύουμε στη ζωή με μόχθο και ιδρώτα και ας αδικηθήκαμε από κάποιους, κι ας πέσαμε… πάλι σηκωθήκαμε. Γιατί είμαστε περήφανοι, γενναίοι, την αγαπάμε την πατρίδα μας, την πονάμε. Κι αν είμαστε ενωμένοι, εσείς κι εγώ μαζί, θα την πάμε μπροστά την Αγιά μας, θα ζωντανέψουμε ξανά τα χωριά μας, θα χαμογελάσουμε και πάλι!”
“Απόψε δε θα σας μιλήσω για προγράμματα και εκλογές” είπε ολοκληρώνοντας. “Γιατί πάνω από όλα είμαι άνθρωπος, ένας από σας, ίσος με εσάς! Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είμαι επαγγελματίας “υποψήφιος δήμαρχος”. Είμαι ο Θοδωρής Ριζούλης που αγαπά τον τόπο του, σέβεται τον συνάνθρωπό του, και θέλει, μαζί με όλους σας, να δει τον τόπο του ψηλά! Με καθαρές κουβέντες και πράξεις, όχι με “κούφια λόγια”. Για να μπορώ και αύριο να σας κοιτάξω στα μάτια, όπως κάνω και τώρα! Με την ευλογία του Θεού, του αρχιερατικού επιτρόπου μας πατέρα Αθανασίου και του ηγουμένου της Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονος π. Νικόδημου, και την αστείρευτη πίστη μας, ας αγιαστούμε για την Αγιά που μας αξίζει, για το μέλλον των παιδιών μας! Είστε η δύναμή μου για να συνεχίσω και σας ευχαριστώ!”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass