Ο Δήμος Αγιάς μπορεί να γίνει τουριστικός, πολιτιστικός και οικονομικός πόλος

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2023 9:10

Του Δημήτρη Χασιώτη, Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του Θ. Ριζούλη

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και καλούμαστε να πάρουμε μια σημαντική απόφαση, καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί και η πορεία του Δήμου μας, του Δήμου Αγιάς, τα επόμενα πέντε χρόνια.
Συγκεκριμένα καλείται να θέσει ο καθένας, στον εαυτό του, βασικά ερωτήματα, που θα απαντούν στο τι θέλουμε να γίνει στον δήμο μας, τι δήμο οραματιζόμαστε, ποιες ανάγκες μας πρέπει να καλύψει η μελλοντική δημοτική αρχή, τι είδους ανάπτυξη θέλουμε, ποιες υποδομές έχουμε ανάγκη… και τέλος να αναρωτηθούμε αν όλα αυτά που εμείς ζητάμε από μια δημοτική αρχή, έχουν εισακουστεί τόσα χρόνια!
Θα πρέπει να θέσουμε επίσης το ερώτημα, αν μπορούμε να πούμε σήμερα με απόλυτη ειλικρίνεια στον εαυτό μας, ότι ο Δήμος Αγιάς διαγράφει μια πορεία ανάπτυξης, η οποία καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών της, τις ανάγκες κάθε επαγγελματικού κλάδου και την ανάγκη να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο τόπο για μας και τα παιδιά μας, σε κάθε τοπική κοινότητα, χωρίς διακρίσεις και με δημοκρατικές αρχές.
Στο πλαίσιο ενός τέτοιου προβληματισμού, και με την ευθύνη που βαραίνει τον καθένα μας για την ανάπτυξη αυτού του τόπου, αποφάσισα να μην είμαι θεατής, σε όλα όσα γίνονται για μας, χωρίς εμάς! Σε όλα όσα μένουν στα προεκλογικά λόγια και ποτέ δεν γίνονται πράξεις.
Έτσι, ένιωσα την υποχρέωση απέναντι στο μέλλον που φτιάχνουμε για τα παιδιά μας, να έχω ενεργό ρόλο, και κατέρχομαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του πολλά υποσχόμενου υποψηφίου Δημάρχου Θεόδωρου Ριζούλη, με τον συνδυασμό «Αγιά – Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον» για τον Δήμο Αγιάς.
Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που συμμετέχω σε αυτόν τον συνδυασμό, είναι ότι τον απαρτίζουν νέοι άνθρωποι, με όρεξη και μεράκι να προσφέρουν, με νέες ιδέες και με όραμα.
Οι περισσότεροι με γνωρίζετε, καθώς είμαι γέννημα θρέμμα της Αγιάς και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά πολλά χρόνια στον δήμο μας, στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον επιχειρηματικό κλάδο.
Είμαι εκ των ιδρυτών και έχω διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων της Π.Ε. Λάρισας. Είμαι αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου «Δωτιέα» Αγιάς και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλόγου Δρομέων και Περιπατητών “Agia Runners”.
Με αγάπη για τον προικισμένο τόπο μας και με όραμα να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, που θα αποφέρουν οφέλη στους πολίτες, θα αγωνιστώ να καταστήσουμε τον Δήμο Αγιάς έναν δυναμικό Δήμο, με ισόρροπη ανάπτυξη και με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο. Θα αγωνιστώ για τη στήριξη του τεράστιου κεφαλαίου της οικονομίας του τόπου μας, τον αγροτικό τομέα, για να ισχυροποιήσει τη θέση του στην αγορά και να έχει προοπτικές.
Ο Δήμος Αγιάς μπορεί να γίνει τουριστικός, πολιτιστικός και οικονομικός πόλος, εξασφαλίζοντας ευημερία για τους πολίτες του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass