«Στήνεται» το Παζάρι της Λάρισας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2023 13:00

Ο Δήμος Λαρισαίων έδωσε χθες στη δημοσιότητα την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο φετινό Παζάρι της Λάρισας. Το Παζάρι της Λάρισας διοργανώνεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης και αποτελεί μια διοργάνωση η οποία τυγχάνει της αποδοχής χιλιάδων πολιτών από όλη τη Θεσσαλία που το επισκέπτονται τόσο για τις αγορές, μέσω των περίπου 400 περιπτέρων (παραγκών) διάθεσης προϊόντων, όσο και για ψυχαγωγία των παιδιών, αλλά και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις (συναυλίες) που καθιερώθηκαν με την έναρξη του θεσμού.


Η χθεσινή προκήρυξη αποτελεί την πρώτη προκήρυξη που αφορά στη μίσθωση περίπου 400 παραγκών, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη δημοπρασίες που αφορούν στην κατασκευή του χώρου, αλλά και στη μίσθωση χώρων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (χαλβαδοποιεία, ταβέρνες κ.λπ.) αλλά και χώρων ψυχαγωγίας (λούνα παρκ), με τη διοργάνωση να αποφέρει σημαντικά έσοδα στον Δήμο Λαρισαίων.
ΠΑΡΑΓΚΕΣ
Αναλυτικότερα ο Δήμος Λαρισαίων, στο πλαίσιο διοργάνωσης του ετήσιου Παζαριού 2023, με βάση και τη χθεσινή προκήρυξη καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής:
Δια ζώσης, ήτοι στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Ίωνος Δραγούμη 1, 2413500348). Ηλεκτρονικά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Δήμου (https://larissa-slgcloud.elocalgovernments.gr/login?gov=0&service=EXR%7CTEL%7CAPL) Οδηγίες σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας μπορείτε να βρείτε στο site του Δήμου (www.larissa.gov.gr) –E-Υπηρεσίες – Παζάρι Λάρισας 2023 – Αιτήσεις για Παζάρι 2023.
Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν συμμετάσχει κατά το προηγούμενο έτος 2022, έχουν τη δυνατότητα να κατοχυρώσουν τους ίδιους χώρους μέχρι 31/08/2023 (καταβάλλοντας το αντίστοιχο τίμημα). Διαφορετικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Παζάρι Λάρισας 2023.
Σημειωτέον, ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ο χάρτης του χώρου της εμποροπανήγυρης θα αναρτηθούν στον ενημερωτικό ιστότοπο του Δήμου Λαρισαίων (www.larissa.gov.gr) και στο Δημαρχιακό Κατάστημα. Στην προκήρυξη περιγράφονται οι δικαιούχοι συμμετοχής όπως και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass