Τίμησαν τους Απόστρατους της ΕΛΑΣ

Δοξολογία και δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2023 12:20

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες στη Λάρισα, προκειμένου να τιμηθούν οι απόστρατοι αστυνομικοί για τη συνολική προσφορά τους στο Σώμα. Συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου τελέσθηκε δοξολογία από τον ο π. Δημήτριο, ενώ την ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ανέγνωσε ο υπαστυνόμος Α’ Ζήσ. Φιλίππου.


Ακολούθησε δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο. Στις εκδηλώσεις μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο ΑΤΑ Γ. Φασούλας, ο αντιπεριφειάρχης Β. Πινακάς, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Ντ. Διαμάντος, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Θωμ. Καρανάσιος, ο διοικητής των ΠΥ Θεσσαλίας Νίκ. Μητσιογιάννης, ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς Γ. Βασιλειάδης, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Αγ. Χαρακόπουλος, ο διοικητής της 110 ΠΜ Δημ. Ντόλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θαν. Μαμάκος και Κων. Αργυρόπουλος, διοικητές Τμημάτων, ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Χρ. Καλούσιος, ο πρόεδρος της ΕΑΛ Θαν. Νταβούρας, ο πρόεδρος των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ Χαρ. Ψιψιλής, καθώς και εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass