Στόχος μας η 4η έδρα στη Λάρισα

Ανέφερε από το «Ιμπέριαλ» ο συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς* Ζητήσε ένταση των προσπαθειών μελών και στελεχών για «αύξηση ποσοστών- ασφαλή αυτοδυναμία και σταθερή κυβέρνηση»

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2023 13:45

Της Λένας Κισσάβου
«Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ασφαλής αυτοδυναμία, σταθερή κυβέρνηση για την ισχυρή Ελλάδα» δήλωσε χθες από τη Λάρισα, ο συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας και πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία, όπου απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Ελληνες να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και να συστρατευτούν στον αγώνα για σταθερότητα, τονίζοντας ότι «δεν περισσεύει κανείς».


Σε συνάντηση μάλιστα που είχε με στελέχη του κόμματος χθες στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» υποστήριξε ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι και τις επόμενες εκλογές, προκειμένου να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος της αυτοδυναμίας, και ειδικά για τον Νομό Λάρισας, να κατακτηθεί και η τέταρτη έδρα.
Αναλυτικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε ένα οδοιπορικό, χωριό-χωριό, πόρτα -πόρτα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Δίνουμε τον δικό μας αγώνα και βρισκόμαστε με ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν στην κάλπη, για να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους, αλλά παράλληλα και για να καλέσουμε όλους τους Έλληνες που μπορεί να έχουν κάνει την οποιαδήποτε διαφορετική επιλογή να ενώσουν δυνάμεις μαζί μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Οι εκλογές αυτές έχουν ένα διακύβευμα και αυτό δεν είναι κομματικό είναι εθνικό, αφορά την πατρίδα μας, αφορά την Ελλάδα μας, αφορά τις αρχές και αξίες που όλοι αγωνιζόμαστε καθημερινά και ειδικά στην ελληνική περιφέρεια, μαζί με εκείνους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο.
Δεν περισσεύει κανείς και καλούμε όλους να ενώσουμε δυνάμεις, για να μπορέσει η χώρα να κυβερνηθεί με σταθερότητα, με συνέπεια και να πάμε σταθερά μπροστά και τολμηρά».
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ
Σε συνάντηση που είχε ο πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, με παλιά και νέα στελέχη του κόμματος, απηύθυνε κάλεσμα αγώνα για ισχυρή αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, ενώ ειδικά για τον Νομό Λάρισας τόνισε ότι στόχος είναι η τέταρτη έδρα. Συνεχάρη τους υποψήφιους βουλευτές και όλα τα στελέχη, χαρακτηρίζοντας εξαιρετικό το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου ειδικά και στον Νομό Λάρισας.
Ευχαρίστησε όλους για τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν, ενώ ειδική αναφορά έκανε στα παλιά στελέχη του κόμματος, για τα οποία τόνισε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό και ευγνωμοσύνη «για όλα όσα μας έχετε μάθει και για όλα όσα έχετε κάνει εδώ και δεκαετίες για να κρατήσουμε την παράταξη και ειδικά τη χώρα όρθια» υποστήριξε.
Ξεχώρισε δε, μεταξύ αυτών, τον πρώην βουλευτή και πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Κατσαρό, ο οποίος συμμετείχε στη χθεσινή συνάντηση.
Σε αναφορά του στις εκλογές της 21ης Μαΐου τόνισε: «Το αποτέλεσμα ήταν ηχηρό από την κοινωνία, από τους απλούς πολίτες, που ξέρουν ότι αυτή η κυβέρνηση, παρά τα όποια λάθη και τις όποιες καθυστερήσεις, βρέθηκε τέσσερα χρόνια να αντιμετωπίζει τόσες κρίσεις, που δεν αντιμετώπισαν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων τριάντα ετών μαζί. Αλλά όλοι αναγνωρίζουν ότι η χώρα στάθηκε όρθια και παρέμεινε ισχυρή.
Και όσοι βρεθήκαμε στο επίκεντρο αυτών των κρίσεων, είχαμε δίπλα μας έναν ηγέτη, ο οποίος στις δύσκολες στιγμές έπαιρνε τις κατάλληλες αποφάσεις.
Ταυτόχρονα, η χώρα παρέμεινε πρωταγωνίστρια και ισχυρή, δώσαμε απαντήσεις ότι τα σύνορα πρέπει να φυλάσσονται, προχώρησε όλα τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα που της έδωσαν τη δυνατότητα να εκπέμψει ότι θα πρέπει να μας σέβονται σε κάθε επίπεδο όσοι επιβουλεύονται τα εδαφικά και εθνικά μας δικαιώματα και ταυτόχρονα η χώρα συνέχισε να παράγει πλούτο, παρά τις κρίσεις, παρά τις δυσκολίες...».
Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για τις προσπάθειες της κυβέρνησης να βρεθεί κοντά στην κοινωνία και επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση διέθεσε 57 δισ. για να στηρίξει τα νοικοκυριά, τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις σε δύο αλλεπάλληλες κρίσεις.
43 δισ. δόθηκαν στην κρίση της πανδημίας και 14 δισ. εδώ και αρκετούς μήνες για το μεγάλο εισαγόμενο πρόβλημα της ενεργειακής κρίσης. Την ίδια στιγμή προχωρήσαμε σε αύξηση του κατώτατου μισθού, μετά από 12 χρόνια αυξήσαμε τις συντάξεις, μειώσαμε φόρους και απαλλάξαμε τους πολίτες από 7 δισ. υποχρεώσεων. Η κοινωνία το αντιλαμβάνεται και αυτό που ζητάει είναι να επικαιροποιήσουμε την ανάγκη να βρεθούμε κοντά της στα προβλήματα που έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα, όπως στην υγεία, στο δημογραφικό πρόβλημα... Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα!».
Υποστήριξε δε, ότι μέχρι και τις 25 Ιουνίου, δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «ο θρίαμβος από την καταστροφή απέχει 22,6 %. Μια επτακομματική βουλή με 38,1% σημαίνει 149 έδρες...».
Στο πλαίσιο της συνάντησης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Σουφλιάς.
Να σημειωθεί ότι κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από την πρώην υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον συντονιστή της προεκλογικής εκστρατείας κ. Νίκο Χαρδαλιά, επισκέφθηκε χθες το πρωί διαδοχικά την Ελασσόνα, το Λιβάδι, τον Αμπελώνα και το Μακρυχώρι.
Το απόγευμα ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τη Γιάννουλη, τη Νίκαια και τα Φάρσαλα. Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο το κλιμάκιο βρέθηκε σε περιοχές του Νομού Μαγνησίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass