ΕΛΑΣΣΟΝΑ

«Πρωινός καφές» με Σοφία Ζαχαράκη και Νίκο Χαρδαλιά

Θερμή υποδοχή στα «γαλάζια» στελέχη σε Ελασσόνα, Λιβάδι

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2023 11:30

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Ελασσονίτικος «πρωινός καφές», αρχίζοντας την περιοδεία τους στον Νομό Λάρισας, για την πρώην υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και τον πρώην υφυπουργό Άμυνας - συντονιστή της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ Νίκο Χαρδαλιά.
Νωρίς το πρωί, τα δύο «γαλάζια» στελέχη έτυχαν θερμής υποδοχής στο κέντρο της Ελασσόνας, εκεί όπου σε κεντρικό καφέ συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού, τη διοίκηση της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας και της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας, αυτοδιοικητικούς της περιοχής και βέβαια με δεκάδες πολίτες. Διάχυτη η αισιοδοξία για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στην ερχόμενη εκλογική «μάχη».

Η Σοφία Ζαχαράκη και ο Νίκος Χαρδαλιάς, αφού στάθηκαν για λίγο στον εκλογικό «χάρτη» της περιοχής που προέκυψε από τις κάλπες της 21ης Μαΐου, υπενθύμισαν με νόημα πως «δεν χωράει εφησυχασμός στις επόμενες ημέρες», αφού όπως επαναλαμβάνει συχνά πυκνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει να γεμίσουν με ψηφοδέλτια της ΝΔ». Ο Νίκος Χαρδαλιάς με ιδιαίτερα καλή διάθεση φρόντισε να αστειευτεί, πίνοντας τον ελασσονίτικο καφέ του, αναφέροντας με νόημα: «Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία ...χωρίς τη Νίκη». Ακόμη, τα νεοδημοκρατικά στελέχη δεν παρέλειψαν να κατευθυνθούν στον παρακείμενο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου χωρίς την παρουσία ΜΜΕ φρόντισαν να ανάψουν ένα κερί.
Ακολούθησε η επίσκεψη στην ορεινή κοινότητα του Λιβαδίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass