Θερμή υποδοχή στην Αγιά

ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΗΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΞΗΡΕ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2023 8:05

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον γ. γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, κατά την επίσκεψή του χθες στην Αγιά, κάτοικοι της περιοχής. Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στον κεντρικό πεζόδρομο της κωμόπολης για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός σήμερα και ειδικά για τις δυσκολίες του αγροτικού κόσμου.

Αναφέρθηκε στις αθρόες εισαγωγές αγροτικών προϊόντων, στην κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, στις περιορισμένες αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, στις δυσκολίες που έφερε στη διακίνηση των προϊόντων το εμπάργκο στη Ρωσία, στην ανεξέλεγκτη αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος, στους πλειστηριασμούς κατοικιών και χωραφιών. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στον πολύμηνο φετινό αγώνα των Αγιωτών παραγωγών για την υπεράσπιση του εισοδήματός τους.
Ο κ. Κουτσούμπας συνοδευόταν από πολυμελή αντιπροσωπεία του κόμματος. Τον προλόγισε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και το μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Ρίζος Μαρούδας. Ο κ. Γκουντάρας, ευχόμενος «Με τη νίκη» στα γαλλικά (Avec victoire) στον κ. Κουτσούμπα, του πρόσφερε εκδόσεις για το εργατικό κίνημα στις ΗΠΑ, έναν οικοτουριστικό οδηγό της περιοχής, λεύκωμα του Δήμου για τον Ιωάννη Καποδίστρια κι ένα καλάθι τοπικά προϊόντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass