«Κριτήριο ψήφου η τραγική κατάσταση στην Υγεία»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ - ΘΑΝ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΓΝΛ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2023 8:10

Περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποίησε ο Γ. Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος με το ΚΚΕ, και ο υποψήφιος βουλευτής Θαν. Αθανασιάδης, οι οποίοι επισκέφθηκαν τα γραφεία του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού και διάφορα τμήματα, όπου στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους «αναδείχθηκαν οι μεγάλες ελλείψεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι εργαζόμενοι και ασθενείς, με αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της εργασίας, από τη μια, και την παροχή υποβαθμισμένων υπηρεσιών Υγείας, από την άλλη, για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής».


Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι «η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής της ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης της Υγείας, που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, για να βρίσκουν χώρο οι επιχειρηματικοί όμιλοι να αλωνίζουν και να κερδίζουν σε βάρος της υγείας του λαού».
Για αυτόν τον λόγο τόνισαν ότι «με οργάνωση της πάλης και με ΚΚΕ πιο ισχυρό στις εκλογές και στο λαϊκό κίνημα, για να είναι δυνατός ο ίδιος ο λαός και όσο γίνεται αδύναμη η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, μπορούμε να πούμε «ως εδώ» στην επίθεση που ετοιμάζουν. Η δράση του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή, με τις Ερωτήσεις, Επίκαιρες Ερωτήσεις και Επερωτήσεις που έκανε την τετραετία που πέρασε, αλλά κυρίως μέσα από τη δράση του στο κίνημα, σε κάθε Κέντρο Υγείας, Νοσοκομείο, φανερώνει ότι ο λαός με τον αγώνα του μπορεί να επιβάλει τη «θεραπεία στην ασθένεια», που είναι το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, και να μην αναζητά «παυσίπονα για τα συμπτώματα», που μας οδηγούν από το κακό στο χειρότερο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass