«Βούλιαξε» το Αισθητικό Aλσος

Πλήθος κόσμου χθες γιόρτασε την Πρωτομαγιά στη φύση * Πλούσιο γλέντι οργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2023 13:40

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε χθες στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων να γιορτάσει στη φύση και συγκεκριμένα στο Αισθητικό Άλσος την Πρωτομαγιά, όπως καθιερώθηκε.


Μετά τις εκδηλώσεις τιμής για την Εργατική Πρωτομαγιά, πολλοί πολίτες μετέβησαν στον χώρο του μεγάλου πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας, όπου συμμετείχαν στο γλέντι που οργάνωσε ο Δήμος, ενώ πολλοί ακόμα πήγαν οργανωμένοι με ψησταριές, σχηματίζοντας μεγάλες παρέες που διασκέδασαν μέχρι και τις απογευματινές ώρες.
Η εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων περιλάμβανε μουσικό πρόγραμμα από παραδοσιακή και λαϊκή ορχήστρα, η οποία κράτησε συντροφιά τους παρευρισκόμενους  και «άναψε» το κέφι τους.
Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης,
που βρέθηκε στο Αισθητικό Άλσος, τόνισε τα εξής: «Τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων, που ακόμη και σήμερα παλεύουν για συλλογικές συμβάσεις, για αξιοπρεπή διαβίωση, για κοινωνική ασφάλιση…
Ας μην ξεχνά η κοινωνία ότι η δύναμη των εργαζομένων, τα χέρια της εργατικής τάξης, είναι αυτά που παράγουν τον πλούτο. Από την άποψη αυτήν εμείς είμαστε μαζί τους.
Παράλληλα, η μέρα αυτή είναι συνυφασμένη στη συνείδηση των πολιτών ως μια μέρα εισόδου της άνοιξης και ο Δήμος Λαρισαίων μετά τις συγκεντρώσεις οργανώνει τη γιορτή στο Αισθητικό Άλσος…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass