Τον Οκτώβριο σε λειτουργία ο μαστογράφος του Γ.Ν.Λ.

*ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2024 13:01

Ξεκινά τον ερχόμενο Οκτώβριο η λειτουργία του Μαστογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, που θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας «Φώφη Γεννηματά» για τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έφτασε στην επίτευξη αυτού του στόχου, έπειτα από την ολοκλήρωση της εξειδίκευσης στην απεικόνιση του μαστού, της ιατρού Ακτινολόγου κ. Χαράς Γούτα, στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο, και την πρόσληψη μίας νέας μόνιμης ιατρού Ακτινολόγου, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Γ. Ν. Λάρισας με ιατρικό προσωπικό.
Συγκεκριμένα, παρουσία του διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Φώτιου Σερέτη και του διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος κ. Ευάγγελου Αλεξίου, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόριος Βλαχάκης, προχώρησε στην ορκωμοσία της κ. Αθανασίας Μπαρά, η οποία διορίζεται σε θέση Επιμελήτριας Β’ κλάδου ιατρών ΕΣΥ, ειδικότητας Ακτινολογίας.
Στη συνέχεια, ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Φώτιος Σερέτης, επισκέφθηκε τον ανακαινισμένο χώρο του Μαστογράφου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Ακτινολογικού Τμήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass