«Στηρίζουμε τις δράσεις υγείας»

Ο ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΣΤΟ BAZΑAR ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2023 16:30

«Δράσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας από τους δημόσιους φορείς υγείας της περιοχής μας οφείλουμε όλοι να τις στηρίζουμε. Η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο δεν είναι δεδομένη στις μέρες μας και για τον λόγο αυτόν οι πρωτοβουλίες του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας είναι αξιέπαινες και αξίζουν της προσοχής και της συμμετοχής μας».


Τα παραπάνω επισήμανε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, αναφορικά με τη συμμετοχή του στο πρώτο “Spring bloom bazaar” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή. Σκοπός του bazaar ήταν η συγκέντρωση εσόδων για την ανακαίνιση των χώρων του Τμήματος Χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και η αγορά ειδών για το αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την πρόεδρο, Ράνια Σουλτούκη, και μέλη του παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, αλλά και με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Επιπλέον, ενημερώθηκε από την πρόεδρο και για τις μελλοντικές φιλανθρωπικές δράσεις του παραρτήματος, που στόχο θα έχουν τη στήριξη των νοσούντων από καρκίνο και των οικογενειών τους.
«Ο εθελοντισμός εν γένει είναι έννοια που πρέπει να μας αφορά όλο και περισσότερο. Στηρίζοντας δράσεις όπως τη σημερινή, στηρίζουμε ουσιαστικά τους δικούς μας ανθρώπους, τους συγγενείς μας, τους γείτονές μας και τους συμπολίτες μας που πάσχουν από κάποια μορφή καρκίνου. Προσωπικά είμαι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και ειδικά για ευαίσθητα ζητήματα υγείας. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Ράνια Σουλτούκη, και στα μέλη του Δ.Σ. για το φιλανθρωπικό ανοιξιάτικο μπαζάρ και γενικότερα για τον σπουδαίο αγώνα τους. Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass