«Ορθοδοξία και ελληνισμός η απάντηση στα προβλήματα»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΚΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2023 16:20

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση της Πατριωτικής Ένωσης – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και του ΕΛΚΙΣ στη Λάρισα, με θέμα «Ορθοδοξία και ελληνισμός – η απάντηση σε όλα τα προβλήματα». Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ Μπακάλης Δημήτρης και ο νομικός -θεολόγος- πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Μαλταμπές Ιωάννης.


Οι Μπακάλης και Μαλταμπές στις ομιλίες τους τόνισαν το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των 5 έως σήμερα κομμάτων και κινήσεων που συσπειρώνονται και συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου υπό την αιγίδα της Πατριωτικής Ένωσης και παρουσίασαν τις προγραμματικές της θέσεις. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας της Πατριωτικής Ένωσης Γκερμάνης Αντρέας, Ηλιούδης Ιωάννης (ο οποίος έκανε και τον συντονισμό της εκδήλωσης), Σιμιτσής Αριστείδης και κα Σιούτα Αλεξάνδρα. Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν ο δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων Δημ. Τσιάρας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μητσιούλης Δημήτρης και εκπρόσωποι συλλόγων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass