ΚΥΡ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Ερώτηση για το κλειστό γυμναστήριο του ΑΟΔΛ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2022 16:00

Στην «αποκατάσταση του κτιριακού προβλήματος του κλειστού γυμναστηρίου του ΑΟΔΛ» αφορά ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» και βουλευτής Λάρισας, Κυρ. Βελόπουλος προς τον υπουργό Εσωτερικών.


Όπως σημειώνεται στην ερώτηση «για διάστημα μεγαλύτερο των τριών ετών το κλειστό γυμναστήριο του «ΑΟΔΛ», το “παλατάκι” όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, παραμένει κλειστό.
Όπως μας μετέφεραν έχουν γίνει επανειλημμένα ερωτήσεις προς τις αρμόδιες Αρχές για την αποκατάσταση των προβλημάτων στατικότητας που παρουσίασε το κτίριο, όμως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση.
Μας τόνισαν οι ως άνω ότι η αποκατάσταση του εν λόγω κτιρίου μπορεί να δώσει, με ελάχιστο κόστος συντήρησης, τη δυνατότητα άθλησης στους κατοίκους μίας από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες της πόλης, καθώς επίσης μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση για το μάθημα της γυμναστικής στους μαθητές όμορων σχολικών μονάδων του 2ου Γυμνάσιου και του 2ου Λυκείου της Λάρισας που ξεπερνούν σε αριθμό τους 600 μαθητές και μαθήτριες, και βρίσκονται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτάται ο κ. Υπουργός: Προτίθεσθε να ενεργήσετε αρμοδίως, κατά το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί, ώστε να αποκατασταθεί το κτιριακό πρόβλημα του κλειστού γυμναστηρίου του «ΑΟΔΛ» επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου της Λάρισας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας;» καταλήγει ο κ. Βελόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass