Μηχάνημα που «σβήνει» τα γκράφιτι!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2022 21:00

Δοκιμαστική λειτουργία ειδικού μηχανήματος, που αφαιρεί ακόμη και γκράφιτι, ενώ παράλληλα καθαρίζει σε βάθος και αφαιρεί κάθε είδους βρωμιά από μάρμαρα, πέτρες και πλακίδια, πραγματοποίησε χθες το πρωί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων, στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Νταή, που βρέθηκε στη διαδικασία της δοκιμής, πρόκειται για ένα πολυσύνθετο μηχάνημα που θα καλύψει ειδικότερες ανάγκες στην καθαριότητα της Λάρισας, οι οποίες αφορούν στην απομάκρυνση γκράφιτι από τους κοινόχρηστους χώρους και διαφόρων υλικών που απαιτούν ειδικό καθαρισμό, ενώ παράλληλα ανανεώνει και απολυμαίνει τις επιφάνειες που λόγω παλαιότητας και χρόνιας έκθεσής τους στους υπαίθριους χώρους, έχουν χάσει το χρώμα τους. «Θα ξαναζωντανέψουν τα χρώματα στους κοινόχρηστους χώρους» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Νταής, σημειώνοντας πως θα ακολουθήσει αξιολόγηση της χρήσης του μηανήματος. Τόνισε δε πως «στόχος είναι η προμήθεια εξοπλισμού που θα αναβαθμίσει τις Υπηρεσίες Καθαριότητας στον Δήμο Λαρισαίων και θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος της συντονισμένης και μαζικής δράσης καθαρισμού, που έχει ξεκινήσει ο Δήμος, στις συνοικίες, πέραν από του καθημερινού προγράμματος καθαριότητας».

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass