Βαρύ το κλίμα για τον θάνατο του Χρ. Λιάπη

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2022 16:06

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε χθες από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κρανιάς Ελασσόνας ο Χρήστος Λιάπης, που διετέλεσε διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας επί σειρά ετών και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας.
Ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος για την εκδημία του Χρήστου Λιάπη, εξέφρασε τη θλίψη του δηλώνοντας πως «σε όλη του τη διαδρομή είχε απόλυτη συναίσθηση του λειτουργήματος του δασκάλου, ως του ανθρώπου που του εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας, όχι μόνο για να μάθουν γράμματα, αλλά πρωτίστως για να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Γιατί ο καλός δάσκαλος διδάσκει πρώτα απ’ όλα ήθος, διαμορφώνει χαρακτήρες και εντέλει υπεύθυνους πολίτες. Αφήνει ως πολύτιμη παρακαταθήκη στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Χαρούλα και τα δύο του παιδιά, το καλό του όνομα. Τον αποχαιρετούμε πρόωρα με θλίψη. Θα τον θυμόμαστε με αγαθή ανάμνηση. Καλό ταξίδι Χρήστο…».


Από την πλευρά του ο αν. γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας δήλωσε πως η απώλεια του καλού φίλου και συναγωνιστή, Χρήστου Λιάπη, προκαλεί ανείπωτη θλίψη στη Θεσσαλία, τη Λάρισα, την Ελασσόνα, την Κρανιά και, ιδιαίτερα, σε όσους συνεργαστήκαμε και συμπορευτήκαμε μαζί του με όραμα για τον τόπο και το μέλλον των παιδιών μας. Υπήρξε υπόδειγμα δασκάλου και δημόσιου λειτουργού και πάνω απ’ όλα αποτέλεσε πρότυπο οικογενειάρχη, αποκτώντας και μεγαλώνοντας με τη σύζυγό του δύο καλά παιδιά, που είμαι βέβαιος ότι θα τιμήσουν την παρακαταθήκη του. Η Κρανιά, η Ελασσόνα, η Λάρισα και η Θεσσαλία έχασαν έναν εξαίρετο άνθρωπο, που άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην εκπαίδευση και τα κοινά. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου ανέφερε πως: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον φίλο Χρήστο Λιάπη, έναν άνθρωπο της προσφοράς, ηθικό και ακέραιο που έδωσε πολλά στην κοινωνία της Λάρισας και της Θεσσαλίας. Με τον Χρήστο δώσαμε μαζί τον αγώνα στις περιφερειακές εκλογές του 2010 και συνεργαστήκαμε στενά στην πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας. Ως πρώτος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας άσκησε τα καθήκοντά του με απόλυτη επιτυχία και προάσπισε με σθένος τα συμφέροντα της Περιφέρειάς μας.
Όλοι όσοι τον συναναστραφήκαμε και είδαμε από κοντά τον αγώνα του για πρόοδο και δημιουργία, μένουμε σήμερα καθηλωμένοι στο αναπάντεχο της είδησης. Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass