Εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές

Βρήκαν οι Λαρισαίοι στην Αγορά χωρίς Μεσάζοντες που λειτούργησε χθες στη Σκεπαστή *Συμμετείχαν με προϊόντα τους και παραγωγοί της Β. Εύβοιας

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2021 15:30

Προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν χθες οι Λαρισαίοι στην Αγορά Καταναλωτών χωρίς Μεσάζοντες, που λειτούργησε από τους Ενεργούς Πολίτες στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας από το πρωί έως και το μεσημέρι.

Στη χθεσινή αγορά διέθεσαν προϊόντα τους και παραγωγοί από τη Βόρεια Εύβοια, που οι Ενεργοί Πολίτες της Λάρισας τούς συμπεριέλαβαν για να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν σκληρά με τις φωτιές φέτος το καλοκαίρι. Όσπρια, ελαιόλαδο, μέλι, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, πατάτες και ρίγανη διατέθηκαν από τους παραγωγούς και αρκετοί Λαρισαίοι καταναλωτές έσπευσαν να αγοράσουν διάφορα προϊόντα. Μάλιστα όσο περισσότερες ποσότητες διατεθούν, τόσο περισσότερα προϊόντα θα ενισχύσουν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ. που στηρίζει περισσότερες από 110 άπορες οικογένειες στη Λάρισα. Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά σε αυτήν τη δράση των Ενεργών Πολιτών μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6909-566.709 και 2413-011.972, στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Λάμπρου Κατσώνη 37) ή στο info@energw.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass