Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2021 15:05

Εξυπηρέτηση μόνο για επείγοντα στα γραφεία του τ. ΟΑΕΕ
Μόνο για επείγουσες περιπτώσεις θα εξυπηρετεί από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου τους ασφαλισμένους του ο τ. ΟΑΕΕ ν. Λάρισας. Το ασφαλιστικό ταμείο των ελεύθερων επαγγελματιών του νομού μετακομίζει από την Ερυθρού Σταυρού στο πρώην Εμπ. Κέντρο GAEA και για τρεις εργάσιμες ημέρες το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη μεταφορά των υπηρεσιών και του αρχειακού υλικού.

Πάντως για θέματα συντάξεων θα συνεχίσει η εξυπηρέτησή τους από το κτίριο της Ερυθρού Σταυρού 1-3 (2ος όροφος, τηλ. 2410-538.284), μέχρι νεωτέρας. Στο μεταξύ από αύριο ξεκινά και η λειτουργία της Τοπικής Διεύθυνσης Α’ Λάρισας, επί της οδού Αγχιάλου 4 (πρώην Εμπ. Κέντρο GAEA), στην οποία έχει ενσωματωθεί, πέραν των ήδη υφιστάμενων δομών (τ. ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ) και η Περιφερειακή Διεύθυνση Μη Μισθωτών Λάρισας. Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ που κατοικούν εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Λάρισας του Δήμου.

 

Στις 19 Οκτωβρίου η σύσκεψη του ΕΚΛ
Από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, ανακοινώθηκε ότι η προγραμματισμένη σύσκεψη που είχε οριστεί για αύριο Τρίτη 12 Οκτώβρη στο Αμφιθέατρο των 4ου & 37ου Δημοτικών Σχολείων, μεταφέρεται για την Τρίτη 19 Οκτώβρη στις 6:30 μ.μ. στον ίδιο χώρο. Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του Νομού σε κοινή δράση και αγώνα για να μπλοκαριστεί η αντεργατική επίθεση Κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας και να μείνει στα χαρτιά ο νόμος «έκτρωμα» του Χατζηδάκη.

 

Συναντήσεις Νέων στον Αγιο Αχίλλιο
Από αύριο Τρίτη 12 Οκτωβρίου ξεκινούν οι ομιλίες στο πλαίσιο των «Συναντήσεων Νέων» του Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου. Έτσι, κάθε Τρίτη στις 8.45 μ.μ. οι Νέοι πρώτα θα τελούν την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου στον Ναό, κι έπειτα θα συζητούν για διάφορα πνευματικά θέματα που τους αφορούν με τον υπεύθυνο ιερέα, π. Ραφαήλ. Φέτος οι συζητήσεις θα περιστρέφονται γύρω από το θέμα: «Εξομολογεισθε τω Κυρίω», (επισημάνσεις στο Ιερό Μυστήριο της Μετανοίας και Εξομολογήσεως). Μπορείτε, επίσης, να τις ακούτε και από την ιστοσελίδα του Ναού, www.inaa.gr, πατώντας το ηχείο με τις ιερές ακολουθίες, καθώς και στο λινκ: in.icss.com.gr:8000/stream_009.

 

Παρακλήσεις στον Αγ. Αχίλλιο
Από αύριο Τρίτη 12 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη απόγευμα στις 6.50 μ.μ. τελείται στον Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ιερά παράκληση, εναλλάξ, προς τιμήν των εν Αγίοις Πατέρων Αχιλλίου του Πολιούχου και προστάτη και Λουκά, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Συμφερουπόλεως, του Ιατρού, τηρώντας όλα τα μέτρα αυξημένης προστασίας λόγω κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως θα εκτίθεται σε προσκύνημα το θαυματουργό και χαριτόβρυτο ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά, προς πνευματική ενίσχυση, ευλογία και αγιασμό των πιστών Χριστιανών. Αμέσως μετά την Παράκληση, και έως τις 8.30 μ.μ., ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, κ. Ιερώνυμος, θα πραγματοποιεί το εβδομαδιαίο Εσπερινό του κήρυγμα με θέμα για τρίτη χρονιά: «Το Σύμβολο της Πίστεως».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass