Αναδεικνύει προβλήματα, δείχνει λύσεις

ΣΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΒΕΡΩΦ Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2019 15:58

Σε δύο ακόμη συνοικίες της Λάρισας, «Πυροβολικά» και «Αβέρωφ», που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υποδομών και κυκλοφορίας των οχημάτων βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

Στις εν λόγω συνοικίες, η έλλειψη καθαριότητας, η έλλειψη φροντισμένων χώρων πρασίνου, η έλλειψη φωτισμού, η έλλειψη πεζοδρομίων, αλλά και οι σημαντικές ελλείψεις στις εισόδους-εξόδους προς τις κεντρικές οδούς είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Η κ. Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», επισκέφθηκε διαδοχικά τη λαϊκή αγορά στην οδό Θεοφράστου, τις γειτονιές σε Πυροβολικά και Αβέρωφ, το ΚΑΠΗ στα Πυροβολικά, ενώ συναντήθηκε με κατοίκους και επαγγελματίες των δύο περιοχών.

«Με οργανωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, μπορούμε να πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη συνοικιών και κέντρου. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η καταγραφή των κύριων προβλημάτων υποδομών, ώστε η Λάρισα να είναι μία πόλη καθαρή, περιποιημένη και φιλόξενη από τη μία άκρη ως την άλλη», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass