Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη» ο Ντ. Διαμάντος

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ» ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2019 22:08

«Προσπερνώντας κάθε προσωπική φιλοδοξία και θέλοντας να συμβάλω στην ενίσχυση μίας δημιουργικής, συλλογικής και ενωτικής προσπάθειας για την πόλη μας αλλά, λαμβάνοντας όλο αυτόν τον καιρό τα μηνύματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μου, αποδέχτηκα την πρόταση του Απόστολου Καλογιάννη για συνεργασία και συμπόρευση.

Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της “Συμπαράταξης”» τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης, Ντίνος Διαμάντος ανακοινώνοντας χθες την εκλογική του συνεργασία, με τη «Συμπαράταξη» του δημάρχου Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννη που, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων επισήμανε πως «δημιουργούνται συνθήκες πολιτικού ρεύματος».

Η εκλογική συνεργασία ανακοινώθηκε χθες με δηλώσεις των δύο ανδρών στο Δημαρχείο. Με τον κ. Διαμάντο μεταξύ άλλων να επισημαίνει ότι «παραμένω πιστός στις αρχές και αξίες του πολιτικού και αυτοδιοικητικού πλαισίου που διατυπώθηκε από το 2014». Για να τονίσει πως «τον Μάιο στις Δημοτικές εκλογές επιλέγουμε αποκλειστικά για την πόλη μας.

Επιλέγουμε τον Δήμαρχο που έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην εντιμότητα, στον διάλογο και στην πράξη, στα έργα της καθημερινότητας αλλά και στα έργα πνοής για τον Δήμο. Επιλέγουμε μία Δημοτική αρχή δοκιμασμένη, έτοιμη από το πριν να πάει ανανεωμένη και διευρυμένη στο μέλλον τον Δήμο μας.

Η απόφασή μου συνεργασίας και συμπόρευσης με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη φυσικά και έχει πρώτα απ’ όλα την εκτίμηση των προσωπικών του χαρακτηριστικών. Της οικογενειακής, κοινωνικής, επαγγελματικής και πολιτικής του καταξίωσης στο Λαρισαϊκό γίγνεσθαι. Όλα όσα πρέπει να διαθέτει ο πρώτος πολίτης μίας πόλης».

«Πιστεύουμε ότι η Λάρισα αξίζει μία νέα δημοτική περίοδο με το βλέμμα στο μέλλον και προοδευτικό πρόσημο. Ενώνοντας και όχι διχάζοντας» κατέληξε ο κ. Διαμάντος.

«ΡΕΥΜΑ»

«Καλωσορίζουμε στη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Νέα Λάρισα» Ντίνο Διαμάντο. Η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» διευρύνεται ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας πλέον συνθήκες πολιτικού ρεύματος στον Δήμο μας, ενόψει των εκλογών του Μαΐου» τόνισε ο δήμαρχος, Απ. Καλογιάννης.

Για να προσθέσει ότι «ο Ντίνος, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας που ολοκληρώνεται, πολιτεύθηκε με συνέπεια και σοβαρότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με συνέπεια στις αρχές και τις θέσεις του, στήριξε κατά περίπτωση προτάσεις και θέσεις της δημοτικής αρχής, ενώ και όπου διαφωνούσε ασκούσε εποικοδομητική αντιπολίτευση. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μένοντας έξω από λογικές στείρας αντιπολίτευσης και μηδενισμού.

Με τη σοβαρή και υπεύθυνη στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο στήριξε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των μεγάλων παρεμβάσεων στην πόλη, ενώ αρκετές από τις προτάσεις του, όπως και άλλων δημοτικών συμβούλων, υιοθετήθηκαν από τη δημοτική αρχή».

«Η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και σ’ αυτές τις εκλογές θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης, αφού αποδεικνύεται περίτρανα πως μια γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη μπορεί να εκφράσει κοινωνικές πλειοψηφίες που ξεπερνούν άλλους συσχετισμούς και κομματικά στεγανά.

Στην ολοκλήρωση αυτής της πρώτης θητείας έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι λειτούργησα ως δήμαρχος όλων των Λαρισαίων. Έχω απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις του Δήμου μας για συμπόρευση και συνεργασία. Σε αυτό το κάλεσμα έχουν ανταποκριθεί και συνεχίζουν, καθημερινά, να ανταποκρίνονται συμπολίτες μας απ’ όλες τις ενότητες του Δήμου μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το μεγάλο άλμα της Λάρισας. Μένουμε πιστοί σε αρχές και αξίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε με ήθος και ανιδιοτέλεια, με όραμα και σχέδιο. Με ισχυρή εντολή την πρώτη Κυριακή συνεχίζουμε απρόσκοπτα στο έργο μας για τη Λάρισα της επόμενης δεκαπενταετίας» κατέληξε ο κ. Καλογιάννης.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass