«Ας ξαναβάλουν στη θήκη τα σπαθιά τους»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ.

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 15:28

«Ας ξαναβάλουν στη θήκη τα σπαθιά τους, όσοι καλλιεργούν την ένταση…», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας απαντώντας στα όσα ειπώθηκαν από στελέχη του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) στη συνέλευση στη Λάρισα την περασμένη βδομάδα.

Αναλυτικότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται ότι «παρά τη συστηματική και κοπιώδη προσπάθεια «κάποιων» (που ουδέποτε συμμετείχαν στη «Συμπαράταξη Λαρισαίων») να αποδώσουν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ την εκτίμηση ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνον, γενικώς και συλλήβδην, είναι «λαμόγια» και «μαφιόζοι», άνθρακες ο θησαυρός. Τελεία και παύλα…

Η απόδοση Δικαιοσύνης που αφορά όσους εμπλέκονται σε σκάνδαλα που διερευνήθηκαν (βλέπε Άκης Τσοχατζόπουλος και «Siemens») ή διερευνώνται, με πλέον πρόσφατο αυτό της «Novartis», μόνον σαν δίδαγμα για όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για όλους μας, πρέπει να χρησιμεύσει.

Είναι καιρός, όσοι αποδειχθούν αθώοι, να αποδοθούν καθαροί στην κοινωνία και οι ένοχοι να τιμωρηθούν. Απαιτείται φυσικά να καταργηθεί και ο άθλιος νόμος περί ευθύνης (βλέπε παραγραφή ευθυνών) υπουργών. Αυτά θα είναι κέρδος για τη Δημοκρατία και για όλους όσοι πιστεύουν σε αυτήν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας δεν θέλει και δεν πρόκειται να παρακολουθήσει την τακτική της δημιουργίας κλίματος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο πολιτικούς χώρους. Έχουμε την άποψη ότι μπορούμε, ως ώριμοι από καιρό, να μιλήσουμε για τα ζητήματα που θέτει η εποχή με νηφαλιότητα και εστιάζοντας στην ουσία της πολιτικής τους έκφρασης.

Μεταξύ των πολιτών, αυτά που ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που χωρίζουν! Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μάλιστα – μιας και με αφορμή αυτή γίνεται λόγος- η ενότητα στην πράξη και τη δράση έχει ήδη έμπρακτα και νικηφόρα προχωρήσει με θαυμαστά αποτελέσματα.

Ας ξαναβάλουν στη θήκη τα σπαθιά τους, όσοι καλλιεργούν την ένταση… Και μόνον οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία και Σλοβενία) θα έφταναν για να δείξουν τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε όλοι», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass