"Γκολ" για φιλανθρωπικό σκοπό

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 22:10

Τουρνουά ποδοσφαίρου για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας μεθαύριο Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο Αλκαζάρ για την οικονομική ενίσχυση της τρίχρονης Ελένης Μαβίδη.

Το φιλανθρωπικό τουρνουά διοργανώνεται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Παλαιμάχων νομού Λάρισας «η κοινωνία ενεργοποιείται ενώνει τις δυνάμεις της για να μπορέσει να βοηθήσει τη μικρή Ελένη, η οποία έχει ανάγκη από ιατρική περίθαλψη», σημείωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου καλώντας τους Λαρισαίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες, έτσι ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια της Ελένης Μαβίδη και να μπορέσει το παιδί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία.

Η κοινωνία της Λάρισας ευαισθητοποιήθηκε και κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας, οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών, παλαίμαχοι της επαρχίας Ελασσόνας, δικηγόροι και δάσκαλοι της Λάρισας. Στη Θύρα 3 του Αλκαζάρ θα υπάρχει κουμπαράς όπου οι Λαρισαίοι θα μπορούν να ρίχνουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν για την Ελένη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΝ Λάρισας Παλαιμάχων ο Μανόλης Γαραζανάκης απηύθυνε κάλεσμα στους Λαρισαίους όλων των ηλικιών να βρεθούν στο Αλκαζάρ και να συμμετάσχουν στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας. Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση και του δημάρχου Τεμπών Κώστα Κολλάτου «ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι μας», είπε ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» Δημήτρης Παπαποστόλου υπογράμμισε «να στηρίξουμε όλοι την Ελένη να βγει νικήτρια στη μάχη για τη ζωή». Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Δήμου Τεμπών Μιχάλης Ρούπας «είναι χρέος μας να συνδράμουμε όλοι μας στην προσπάθεια που καταβάλει αυτό το μικρό κορίτσι», ενώ εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ο Θανάσης Μαμάκος υποστήριξε ότι «είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε για έναν τόσο σημαντικό σκοπό. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και καλούμε όλους να έρθουν και να βοηθήσουν».

Πρόγραμμα αγώνων, μετά από κλήρωση:

5 μ.μ. - 5.40 μ.μ. Δάσκαλοι - Παλαίμαχοι Ελασσόνας

5.45 μ.μ. - 6.20 μ.μ. ΣΕΠΝ - Δικηγόροι

6.30 μ.μ. - 7.10 μ.μ. Απόλλων Λάρισας - Δήμος Τεμπών.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass