ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΑΝΔΡ. ΠΟΤΤΑΚΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ

Πιο συχνά στην Περιφέρεια ο Συνήγορος του Πολίτη

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2018 16:23

Συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη είχε χθες ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης που βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο ευρύτερου προγράμματος ελέγχων και αυτοψιών της Ανεξάρτητης Αρχής σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ο κ. Ποττάκης χαρακτήρισε εποικοδομητικές τις συναντήσεις, σε ό,τι αφορά στην έκβαση υποθέσεων που αφορούν πολίτες της περιοχής, κυρίως σχετικά με θέματα περιβαλλοντικών παραβιάσεων, ενώ σημείωσε ότι οι επισκέψεις κλιμακίων της Αρχής θα είναι πιο συχνές καθώς εκκρεμούν πολλά ζητήματα σε επίπεδο περιφέρειας.

Ο κ. Αγοραστός σημείωσε ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι στη διάθεση της Αρχής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη της διοικητικής αποκέντρωσης που θα οδηγήσει σε καλύτερο έλεγχο των υπηρεσιών αλλά και σε μεγαλύτερη ευελιξία διαχείρισης των προβλημάτων των πολιτών.

Ο κ. Καλογιάννης, με τη σειρά του, τόνισε ότι η συνάντηση με τον κ. Ποττάκη ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμη, ενώ στην κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν αναφέρθηκε στη μετεγκατάσταση του 4ου ΕΠΑΛ, θέμα για την επίλυση του οποίου χρειάστηκε η παρέμβαση της Ανεξάρτητης Αρχής και όπως όλα δείχνουν θα έχει θετική έκβαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass