Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ:

Αδιαφορία του δήμου για χωριά της Ελασσόνας

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2018 22:28

Εγκαταλελειμμένοι στο έλεος της αδιαφορίας του Δήμου Ελασσόνας είναι οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Βαλανίδας, καταγγέλλει ο τοπικός σύμβουλος Βαλανίδας κ. Κώστας Μουσιός.

«Παρακολουθώντας τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής και ως σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Βαλανίδας του Δήμου Ελασσόνας εδώ και 4 χρόνια, διαπιστώνω καθημερινά την απαξίωση των Τοπικών Συμβουλίων. Οι προβληματισμοί και τα ερωτήματα πολλά…», δηλώνει και καταθέτει μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα: «Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο Βαλανίδας, άραγε η Δημοτική Αρχή ελέγχει τους προέδρους των χωριών και τα Τοπικά Συμβούλια ως προς τη σωστή λειτουργία τους σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν 3852/2010;

Γιατί ο δήμαρχος εδώ και 4 χρόνια δεν έχει επιδιώξει να συνεδριάσει με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων; Γιατί η Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος δεν επιδίωξε μια φορά τον χρόνο ένας δημοτικός σύμβουλος να πηγαίνει σε κάθε χωριό και να καταγράφει τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, καθώς και τις προτάσεις των Τοπικών Συμβούλων; Γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση του προέδρου για τον προϋπολογισμό του Δήμου και ποια έργα έχουν ενταχθεί στον προϋπολογισμό για το χωριό; Μήπως στην Τοπική Κοινότητα Βαλανίδας είναι όλα λυμένα;

Ως σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Βαλανίδας σας αναφέρω μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε:

Η ράμπα στον δρόμο Βαλανίδας – Κλεισούρας είναι διαλυμένη, εάν δεν γίνει ανακατασκευή της ράμπας ο δρόμος αυτός θα κοπεί από την κυκλοφορία καθώς και σε συνδυασμό με τον δρόμο Κλεισούρα – Γιαννωτά που είναι σε άθλια κατάσταση η Κλεισούρα κινδυνεύει να απομονωθεί.

Από τις νεροποντές εδώ και 2,5 χρόνια κάποιοι δρόμοι μέσα στο χωριό γέμισαν μπάζα, που ακόμα καθαρίζονται και απομακρύνονται.

Τριάμισι χρόνια έχει να εμφανισθεί «γκρέιντερ» για τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων. Υπάρχουν δρόμοι χαλασμένοι «γεμάτοι λακκούβες» εντός και εκτός του χωριού Βαλανίδας. Καμιά συντήρηση δεν έχει γίνει στην παιδική χαρά. Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει για τα παράλληλα έργα του αναδασμού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass