ΚΑΙΝΟΦΑΝΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Ν. ΝΤΙΤΟΡΑ

«Κίνητρα» σε Λαρισαίους δημόσιους υπαλλήλους

* Έξτρα άδεια τη Δευτέρα για να πυκνώσουν ακροατήριο εκδήλωσης το Σάββατο!

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 23:00
Το ηλεκτρονικό μήνυμα του συντονιστή για την αυριανή ημερίδα, με το οποίο καλεί τους υφισταμένους του να την παρακολουθήσουν με κίνητρο-δέλεαρ μια ημέρα άδειας την ερχόμενη Δευτέρα Το ηλεκτρονικό μήνυμα του συντονιστή για την αυριανή ημερίδα, με το οποίο καλεί τους υφισταμένους του να την παρακολουθήσουν με κίνητρο-δέλεαρ μια ημέρα άδειας την ερχόμενη Δευτέρα

 

Ενημερώνονται οι Λαρισαίοι, αν θέλουν να εξυπηρετηθούν, να αποφύγουν την ερχόμενη Δευτέρα να επισκεφθούν υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Προτιμότερο θα ήταν να μεταβούν αύριο Σάββατο στους χώρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου, όπου είναι πιθανότερο να συναντήσουν τον αρμόδιο υπάλληλο ή υπηρεσιακό στέλεχος και να προωθήσουν το θέμα τους…  

Πρώτη φορά στη Λάρισα εφαρμόζεται καινοφανής μέθοδος προσέλκυσης ακροατηρίου. Με τον συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Ν. Ντίτορα να καλεί τους δημόσιους υπαλλήλους να παρακολουθήσουν τις εργασίες Ημερίδας, που διεξάγεται στο ΤΕΕ αύριο Σάββατο, προσφέροντας άδεια τη Δευτέρα σε όσους ανταποκριθούν.

Η κατάσταση εξελίσσεται ακραία καθώς το θέμα της Ημερίδας είναι: «Η εύρυθμη λειτουργία της Διοίκησης ως απαραίτητη προϋπόθεση…». Συμπτωματικά, μεταξύ των εισηγητών βρίσκεται ο Απ. Παπατόλιας, ως διευθυντής του Διοικητικού Επιμελητηρίου που διοργανώνει την εκδήλωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας θεωρείται πολιτικός μέντορας του Ν. Ντίτορα, ο οποίος είχε θητεύσει ως αντινομάρχης του στον Βόλο. Τώρα ο Απ. Παπατόλιας έχει οριστεί σύμβουλος στο γνωστό ΑΣΕΠ, μέσω του οποίου είχαν αξιολογηθεί και οι υποψήφιοι για τη θέση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης. Σημειωτέον ότι ο Απ. Παπατόλιας θα εισηγηθεί θέμα για την «Αποπολιτικοποίηση της δημόσιας διοίκησης» και η ομιλία του έχει προγραμματιστεί για τις 11 π.μ.

Οι υφιστάμενοι του Ν. Ντίτορα καλούνται να πλαισιώσουν το ακροατήριο της συγκεκριμένης εκδήλωσης με εξόφθαλμο κίνητρο την πρωτοφανή παροχή της δευτεριάτικης αργίας. Παρά τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τους υπηρετούντες στο Δημόσιο, αντίστοιχες πρωτοβουλίες για παροχή κινήτρων στους υπαλλήλους των υπηρεσιών τους δεν έγινε γνωστό να έχουν αναληφθεί από τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό ούτε από τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη, ενώ τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα, παρότι μεταξύ των εισηγητών της εκδήλωσης του Σαββάτου είναι και η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελ. Αναστασοπούλου.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass