ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 66,6 ΚΙΛΩΝ ΧΑΣΙΣ

Συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ.

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 17:00

Ένας 41χρονος συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στο πλαίσιο της έρευνας, μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ελασσόνα.

Ο 41χρονος Αθηναίος είναι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. που οδηγούσε 41χρονος Αλβανός μεταφέροντας 66,6 κιλά χασίς. Όπως είναι γνωστό, ο  Αλβανός υπήκοος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων, στον δρόμο Λάρισας - Κοζάνης.

Από την έρευνα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας προέκυψε ότι ο 41χρονος παρέλαβε τα ναρκωτικά από την ελληνοαλβανική μεθόριο με τελικό προορισμό την Αθήνα. Ο 41χρονος Αλβανός υπήκοος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει άδεια οδήγησης.

Από την έρευνα του Τμήματος Ναρκωτικών προέκυψε ότι ιδιοκτήτης του Ι.Χ. είναι ο 41χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στην Αθήνα μετά από ένταλμα του Ανακριτή Λάρισας.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 41χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (tazer), ένα σπρέι πιπεριού, μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο».

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass