"ΑΘΙΚΤΟΣ" Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ι.Χ. «καρφώθηκε» σε δέντρο

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 16:00

Οι σοβαρές υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ήταν το αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα με τον νεαρό οδηγό του αυτοκινήτου, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, να εκτινάσσεται έξω από το αυτοκίνητο χωρίς – ευτυχώς - να τραυματίζεται.  

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος Λαρισαίος ξέφυγε της πορείας του - κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας - με αποτέλεσμα αρχικά να «ανέβει» στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια να προσκρούσει σε δέντρο, στη διασταύρωση των οδών Χαλκιοπούλου και Φαρσάλων, στο ύψος του στρατοπέδου Μπουγά.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιξε η πόρτα και ο 22χρονος εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός του Ι.Χ., με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο ΓΝΛ όπου σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις τραυματίσθηκε, ευτυχώς ελαφρά. Από τη σύγκρουση, το επιβατικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass