Tο ΚΑΠΗ του Δήμου Αγιάς

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 16:55

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αγιάς σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Νεφέλη» στην Αγιά. Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά έδωσαν ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης», όπου υπάγεται το Κ.Α.Π.Η., Χρήστος Σκαρκάλης, και η πρόεδρος των ηλικιωμένων Αντωνία Δανιήλ.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας π. Ιωάννης Σαμαράς, ενώ παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Λακέρειας Αστέριος Τσιώνης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Γρηγόρης Καλαγιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Γιαννουλέα, Αναστασία Ζιούλη και Γεώργιος Κούκας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γερακαρίου Γεώργιος Μπαράκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ» Βασίλης Βαλάρης και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγιάς Βαΐτσα Παπακώστα.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass