«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ:

«Όχι στην τρομοκρατία των μικρομεσαίων αγροτών»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2017 9:00

Με μια σκληρή ανακοίνωση αντιδρά η  «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Τυρνάβου η οποία καταγγέλλει την καταδίκη σε βάρος στελεχών του οργανωμένου κινήματος της μικρομεσαίας αγροτιάς, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, για τις κινητοποιήσεις του 2013.


Στην ανακοίνωση καταγγέλλονται επίσης η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου καλεί τους αγρότες να μην κάνουν πίσω στον αγώνα τους.
Αναλυτικά η  ανακοίνωση έχει ως εξής:  
«Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται περίτρανα ότι και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συνεχίζεται η ίδια πολιτική, που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους μικρομεσαίους αγρότες ώστε να σταματήσουν τους αγώνες τους ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα εφαρμοζόμενα αντιλαϊκά μέτρα που τους ξεκληρίζουν.
Όσο θα αυξάνονται τα προβλήματα, από την τήρηση των μνημονίων διαρκείας και των αξιολογήσεων και θα μεγαλώνει η φτώχεια του λαού μας, άλλο τόσο θα εντείνεται ο αυταρχισμός, η τρομοκράτηση και η ποινικοποίηση των αγώνων του ώστε να κάμψουν, όπως πιστεύουν, την πάλη και τις διεκδικήσεις του.
Η κοινή δράση και συμμαχία των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων με τους εργαζομένους, τους μικρούς εμποροβιοτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες, τους νέους και τις γυναίκες μπορεί να βάλει φρένο στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  των εμποροβιομηχάνων, των μεγαλοαγροτών – επιχειρηματιών και των τραπεζιτών που στόχο έχει να μεγαλώσουν τα κέρδη τους και να συγκεντρώσουν τη γή και την παραγωγή στα χέρια τους.
Καλούμε τους αγρότες να μην κάνουν πίσω από τις δικαστικές αποφάσεις, που σκοπό έχουν να υπονομεύσουν τον αγώνα που διεξάγουν για επιβίωση και μέσω των αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων τους να συμπορευτούν με τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας για νέους αγώνες γιατί όπως φαίνεται, τα αντιλαϊκά μέτρα εμπλουτίζονται και οι αντοχές του λαού εξαντλούνται».
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass