ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΑΡΚΑΔΙΟΥ

Πολύ σύντομα δρόμος για «τις 7 οικογένειες»

*Αποτελεσματική παρέμβαση του προέδρου Κ. Ζέβλα

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2017 11:55

«Αμ έπος αμ έργον», κυριολεκτικά για τον πρόεδρο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Κώστα Ζέβλα, ο οποίος πληροφορεί ότι σύντομα θα κατασκευαστεί ο δρόμος στην πάροδο της οδού Αρκαδίου στον Αγ. Γεώργιο, θέμα που αποτελεί μόνιμη πηγή παραπόνων από «τις 7 οικογένειες» που διαμένουν εκεί και που για άλλη μια φορά φιλοξενήθηκε χθες στις στήλες της εφημερίδας.

Αναλυτικά, ο Κ. Ζέβλας ενημερώνει και δημοσίως: «Πράγματι, πριν περίπου έναν χρόνο, επιτροπή κατοίκων της συγκεκριμένης ανωνύμου οδού, ήρθαν στο γραφείο της 3ης Δ.Κ. και μας ενημέρωσαν για το χρόνιο πρόβλημά τους. Μας έδωσαν το αίτημά τους εγγράφως, σε λίγες μέρες επισκέφθηκα τον δρόμο προσωπικά, όπως κάνω άλλωστε σε όλα τα αιτήματα, είδα την επικρατούσα κατάσταση, μίλησα μαζί τους και τους υποσχέθηκα ότι αφού το αίτημά τους θα το συζητήσουμε στο συμβούλιό μας, θα το στείλουμε με τη θετική θέση μας στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Αυτό κάναμε.

Οι τεχνικές υπηρεσίες που ήδη είχαν συντάξει το τεχνικό πρόγραμμα για το 2016 όπου και δεν χωρούσε περαιτέρω συμπλήρωση το ενέταξαν στο αντίστοιχο ΤΠ του 2017. Ήδη η μελέτη και η δημοπράτηση έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη, πέρασε ο απαιτούμενος χρόνος των ενστάσεων, μια διαδικασία που είναι υποχρεωτική, στο τέλος αυτού του μήνα, του Μαρτίου δηλαδή, υπογράφεται η σύμβαση και το έργο θα ξεκινήσει λίαν συντόμως. Επίσης η απόφαση της ένταξης του έργου προς εκτέλεση εγκρίθηκε και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση μια διαδικασία που είναι χρονοβόρα και υποχρεωτική. Έτσι, κατά τη διαβεβαίωση των υπηρεσιών των τεχνικών έργων του Δήμου, το έργο θα εκτελεστεί λίαν συντόμως.

Όσον αφορά στην ονοματοδοσία του δρόμου, πρότασή τους ήταν αυτός να ονομαστεί οδός Αγ. Φανουρίου. Εμείς συμφωνήσαμε στο συμβούλιό μας και στείλαμε την πρότασή τους στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου για τις ονοματοδοσίες οδών και πλατειών. Ελπίζω, με την ολοκλήρωση του έργου να δοθεί και το όνομα που πρότειναν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass