ΜΑΘΗΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΑΣΙΣ

Το παιδί για ναρκωτικά, οι γονείς για παραμέληση

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2017 11:05

Κατηγορούμενος για «διακίνηση ναρκωτικών ουσιών» συνελήφθη 17χρονος μαθητής της Γ’ τάξης Λυκείου της Λάρισας και μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του για το αδίκημα της «παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου».

Ο 17χρονος, ένας ακόμη μαθητής που συλλαμβάνεται για ναρκωτικά, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών όταν βρέθηκε να παραλαμβάνει μια νάιλον συσκευασία με κάνναβη, συσκευασία που νωρίτερα είχαν αφήσει άγνωστοι σε οικόπεδο, στη συνοικία της Νεράιδας.

Από την έρευνα των αστυνομικών που ακολούθησε στο σπίτι του 17χρονου Λαρισαίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι (replica), δύο μαχαίρια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη «ένας 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση. Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν προχθές το πρωί σε ακάλυπτο χώρο οικοπέδου στη Λάρισα μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους 186 γραμμαρίων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 17χρονος προσήλθε στο σημείο με δίκυκλο μοτοποδήλατο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς τη στιγμή που παραλάμβανε τη συσκευασία.

Κατά τη σύλληψή του, ο δράστης προέβαλε αντίσταση, ωστόσο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν: Η προαναφερόμενη συσκευασία με κάνναβη συνολικού βάρους 186 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης βάρους 2,6 γραμμαρίων, το δίκυκλο μοτοποδήλατο, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: Ένα πιστόλι (replica) με γεμιστήρα που περιείχε πλαστικά σφαιρίδια, δύο μαχαίρια με τις θήκες τους και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass