ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΕΩΣ ΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφέδρων Αξιωματικών

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2017 13:05

Στη Λάρισα θα διοργανωθεί το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφέδρων Αξιωματικών. Το συνέδριο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας (ΣΕΑΝ), από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου στο Δημοτικό Ωδείο.

Όπως σημειώνεται από τον ΣΕΑΝ «το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφ. Αξιωματικών διοργανώνεται με κάθε λεπτομέρεια από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Λάρισας και θα γίνει στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τη 18η και 19η Μαρτίου.

Ελπίζουμε να υπάρξουν αξιόλογες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την κατάσταση της εφεδρικής μας δύναμης. Η ανακήρυξη του έτους 2017 σαν έτος αφιερωμένο στην Εφεδρεία, στην Εθνοφυλακή και στον Έφεδρο να φέρει θετικότατα αποτελέσματα για το αξιόλογο αυτό ανθρώπινο σύνολο που λέγεται Εφεδρεία Ενόπλων Δυνάμεων. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και θα υπάρξει ευρύτερη ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση μεγάλου αριθμού Εφ. Αξιωματικών. Παρακαλούνται τα μέλη του ΣΕΑΝ Λάρισας που θέλουν να λάβουν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου να το δηλώσουν όσο γίνεται πιο έγκαιρα στο γραφείο του Συνδέσμου».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 18:00 θα συνεδριάσει το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΟΕΑ και της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του Συνεδρίου, περιλαμβάνει τα εξής: Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 8 π.μ: Προσέλευση συνέδρων στην αίθουσα Συνεδρίου. Στις 9 π.μ: Καλωσόρισμα από τον πρόεδρο ΣΕΑΝ Λάρισας, προσφώνηση από τον πρόεδρο της ΑΠΟΕΑ.

Στις 9:20: Χαιρετισμός και κήρυξη έναρξης Συνεδρίου. Στις 9:30: Ομιλία του προέδρου της ΑΠΟΕΑ, Γρ. Φιλ. Κωσταρά, ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Ο Έφεδρος Αξιωματικός ως μοχλός του κοινωνικού γίγνεσθαι».

Στις 10: Εκλογή προεδρείου, εργασίες συνεδρίου. Στις 14:30: Εργασίες συνεδρίου. Στις 21:00 δεξίωση στη ΛΑΦ Λάρισας

Την Κυριακή 19 Μαρτίου: Στις 9 π.μ: Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Αχιλλίου. Στις 10: Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εφέδρων Αξιωματικών. Στις 11: Συμπεράσματα - έγκριση ψηφίσματος. Στις 13:30: Βραβεύσεις - τιμητικές διακρίσεις. Στις 14:00: Πέρας συνεδρίου.

Στο πρόγραμμα συνοδών μελών, το Σάββατο 18 Μαρτίου περιλαμβάνεται εκδρομή στην Κοιλάδα Τεμπών και στα Αμπελάκια. Την Κυριακή 19 Μαρτίου μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται ξενάγηση στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass